Falcon Electronics a anunţat astăzi cel mai recent parteneriat al său, cu liderul pieţei de sisteme hands-free pentru autoturisme – compania Parrot. Producătorul francez...

Lifestyle_ARDrone2_Nevada_HDFalcon Electronics a anunţat astăzi cel mai recent parteneriat al său, cu liderul pieţei de sisteme hands-free pentru autoturisme – compania Parrot. Producătorul francez este de 10 ani în top, oferind consumatorilor produse inovatoare din zona tehnologiilor de conectică fără fir, unde desfăşoară o activitate de pionierat.

Anunţarea parteneriatului s-a făcut în cadrul evenimentului „Tehnologiile smart şi modul în care ne influenţează viaţa”, organizat de Falcon Electronics în data de 3 aprilie. La eveniment a participat Emeric Langelier, directorul de vânzări Parrot pentru Europa de Est, care a prezentat cele mai noi dispozitive din portofoliul Falcon.

Parrot aduce pe piaţa din România prima unitate hands-free auto multimedia cu sistemul de operare Android – Asteroid Smart. În plus, a creat portalul gratuit Asteroid Market cu cele mai folosite aplicaţii ale momentului, personalizate pentru o utilizare mai eficientă la volan, cum ar fi cele din domeniul navigaţiei, al muzicii la cerere, al asistenţei la condus sau al entertainmentului.

Zik_ParrotByStarck_insitu18Căştile Zik semnate de faimosul designer Philippe Starck se disting prin calitatea ireproşabilă a sunetului şi prin panoul de control tactil de pe faţa din dreapta a căştilor prin care utilizatorul răspunde la telefon sau respinge apelul, dă volumul mai tare sau mai încet ori schimbă melodia doar cu o mişcare de deget.

Flower_Power_2

Sistemul de monitorizare wireless a plantelor Flower Power  măsoară patru parametri esenţiali: lumină, temperatură, ferilizator şi umiditatea solului. Dispozitivul face comparaţie între datele pe care le înregistrează şi parametrii descrişi în baza de date Parrot ce conţine peste 7.000 de plante şi timite pe telefonul mobil sau pe tabletă notificări dacă aceştia nu sunt favorabili.

ARDrone2_HD_IndoorDrona Parrot, primul quadricopter pilotat Wi-Fi, a fost lansată în iulie 2012. Cea mai recentă ediţie a acestui cunoscut produs, AR.Drone Power Edition oferă mai mult entertainment, graţie celor două baterii HD încorporate, cu o autonomie de zbor mai mare, de 36 de minute.

Până la sfârşitul anului, Parrot va aduce la raft şi gama de jucării interconectate prezentate anul acesta la Salonul Consumer Electronics de la Las Vegas. Este vorba despre roboţelul “insectoid” Jumping Sumo, capabil de salturi de până la 80 de cm şi de răsuciri de până la 180 de grade, dar şi despre miniaturala MiniDrone, care promite să revoluţioneze entertainmentul prin uşurinţa de utilizare, robusteţe şi capacitatea de stabilizare automată.

Viitoarele lansări, dar şi toate celelalte produse Parrot sunt disponibile în România prin intermediul liderului pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule, Falcon Electronics. “Ne mândrim că suntem partenerul unui pionier al dispozitivelor conectate şi credem că direcţia în care viitorul se dezvoltă este cea a acestor tehnologii. De aceea, ne bucurăm că vom putea oferi consumatorului român posibilitatea de a profita de cele mai noi inovaţii din acest domeniu graţie parteneriatului  nostru cu Parrot”, spune Dan Cuţui, Chief Executive Falcon Electonics.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.