După achiziţia de 16 miliarde de dolari a serviciului de mesagerie WhatsApp mulţi s-au întrebat ce se va întâmpla cu propriul serviciu de mesagerie...
facebookDupă achiziţia de 16 miliarde de dolari a serviciului de mesagerie WhatsApp mulţi s-au întrebat ce se va întâmpla cu propriul serviciu de mesagerie al Facebook.

Însă, în urmă cu câteva ore, în Statele Unite, reţeaua de social media a updatat serviciul de mesagerie cu o nouă trăsătură extrem de interesantă: utilizatorii pot lansa apeluri vocale gratuit către prietenii lor din Facebook, scrie Mashable.

Noul feature al aplicaţiei de Facebook Messenger este similar serviciului de apeluri vocale din alte aplicaţii de pe piaţă, cum este exemplul Viber sau WeChat.  Utilizatorii vor putea lansa apeluri către prietenii din reţea gratis, doar pin intermediul unei simple conexiuni la internet.

Cea mai recentă versiune de Facebook Messenger este disponibilă utilizatorilor de iOS şi Android, versiunea pentru Windows Phone nefiind încă updatată cu acest nou feature.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.