Compania TELEVOICE, deţinătoarea brandului Evolio, unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România, anunţă lansarea Quattro HD, tableta Quad-Core cu...
quattro hd2Compania TELEVOICE, deţinătoarea brandului Evolio, unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România, anunţă lansarea Quattro HD, tableta Quad-Core cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața din România.

Evolio Quattro HD este o tabletă concepută pentru navigare pe internet si jocuri video, având un ecran IPS de 7”, procesor Quad-Core la 1,2 GHz și procesor grafic Octa-Core.

Tableta Quad-Core Quattro HD  este echipată cu procesorul graphic cu 8 nuclee (Octa-Core) PowerVR SGX544MP2, care conferă o extraordinară capacitate de procesare grafică la un consum de energie scăzut.

Acesta, împreună cu procesorul Quad-Core, la frecvența 1,2 GHz, asigură o rulare fluentă a jocurilor video cu grafică complexă.

Unul dintre atuurile tabletei Evolio Quattro HD este ecranul de 7 inchi, de tip IPS, cu o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, care redă imaginile într-un mod realist, culori vii și strălucitoare.

Noua tabletă Evolio Quattro HD are o memorie internă de 8 GB și permite extinderea acesteia cu până la încă 32 GB prin card MicroSD. Tableta este echipată cu cameră foto și poate reda până la 25 de formate foto, video și audio, iar  sistemul de operare este Android 4.2.2.

În ceea ce privește elementele de conectivitate ale tabletei Quad-Core Evolio Quattro HD, aceasta dispune de conexiune la internet Wi-Fi și prin modem extern 3G, și are porturi Micro USB, Mini HDMI, MicroSD și Audio Jack.

Evolio Quattro HD este disponibilă la prețul recomandat de 399 lei pe www.evolioshop.com, în magazinele de specialitate Altex, Domo și Emag și in hipermarket-ul Cora.

quattro hd

quattro hd1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.