Nokia şi-a prezentat în cadrul conferinţei Microsoft Build 2014 noul smartphone de pe zona de high-end, Lumia 930. Gadgetul este creat pentru a susţine...
Lumia-930-featNokia şi-a prezentat în cadrul conferinţei Microsoft Build 2014 noul smartphone de pe zona de high-end, Lumia 930. Gadgetul este creat pentru a susţine următoarea versiune de Windows Phone 8.1 şi dispune de un ecran de 5 inci, 1080p Full HD, încărcare wireless şi o cameră foto de 20 de megapixeli cu optical image stabilization.

Totodată, ecranul celui mai nou flagship al Nokia are Gorilla Glass 3 Super Sensitive Touch şi un unghi de vizualizare de 180 de grade care permite vizualizarea imaginilor la calitate excepţională chiar şi pe plaje însorite sau holuri de hotel slab iluminate.

În acelaşi timp, Lumia 930 are un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2,2 GHz, 32GB stocare internă şi 2GB de RAM.

Din punct de vedere al designului, smartphone-ul are o ramă de aluminiu, accente metalice şi o carcasă din policarbonat. Ca şi variante de culori, Lumia 930 este disponibil în orange, verde deschis, negru şi alb.

Potrivit comunicatului de presă din partea companiei, modelul Lumia 930 va intra la vânzare pe piaţa europeană în luna iunie la preţul de 599 de dolari. Totodată, gadgetul se va găsi în Asia, Orientul Mijlociu şi India, însă nu va ajunge şi pe piaţa americană. Cel puţin aceasta este intenţia companiei în acest moment.

 

În plus, în cadrul conferinţei Microsoft, Nokia a prezentat şi variantele mai ieftine ale noilor Lumia, 630 şi 635. Ca şi flagshipul Lumia 930, şi aceste două gadgeturi vor beneficia de cea mai nouă variantă a sistemului de operare Windows Phone, 8.1.

Lumia 635 va avea 4G LTE, în timp ce Lumia 630 va suporta două versiuni: 3G single-SIM şi 3G dual-sim. Ambele modele vor avea procesorare Snapdragon 400 de 1,2 GHz, ecrane ClearBlack de 4,5 inci şi vor fi disponibile în 5 variante de culoare a carcasei: alb, negru, orange, verde deschis şi galben aprins.

 

Nokia Lumia 630 este aşteptat să intre în magazine începând cu luna mai, în Asia, Rusia, China, India şi în ţările europene, preţul său pornind de la 159 de dolari pentru varianta single-sim şi 169 dolari pentru cea dual-sim. Nokia Lumia 635 va fi disponibil în întreaga lume, inclusiv în Statele Unite, din luna iulie, la preţul de 189 de dolari.

Lumia_630_3G-stack Lumia-635-duo-in-line

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.