În cadrul conferinței BUILD, dedicată dezvoltatorilor Windows, eveniment care are loc în perioada 2-4 aprilie în San Francisco, oficialii Microsoft Satya Nadella, Stephen Elop...
microsoftÎn cadrul conferinței BUILD, dedicată dezvoltatorilor Windows, eveniment care are loc în perioada 2-4 aprilie în San Francisco, oficialii Microsoft Satya Nadella, Stephen Elop și Terry Myerson au discutat despre oportunitățile pentru dezvoltatori și consumatori pe platforma Windows.

Printre cele mai importante anunţuri făcute de gigantul din software se numără:

  • Windows Phone 8.1: Microsoft a prezentat Windows Phone 8.1, o experiență îmbunătățită și mai personală, anunțând în plus o nouă serie de parteneri hardware și device-uri. Windows Phone 8.1 va fi disponibil utilizatorilor Windows Phone 8 în următoarele luni. În același timp, va fi pre-instalat pe dispozitivele noi din piață începând cu această lună. În plus, această variantă va veni însoţită de asistentul personal digital al utilizatorilor WP, Cortana (aşa cum iPhone o are pe Siri). Mai multe detalii poți găsi în acest blog post.
  • Windows 8.1 Update: Microsoft a anunțat și Windows 8.1 Update, o serie de îmbunătățiri ce oferă utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a se bucura experiența Windows pe mai multe dispozitive. Utilizatorii actuali Windows 8 și Windows 8.1  vor primi Windows 8.1 Updrate gratuit, prin intermediul Windows Update începând cu data de 8 aprilie 2014. Mai multe detalii în acest blog post.
  • Dezvoltatorii își pot folosi competențele existente pentru a livra aplicatii universale pentru Windows Phone 8.1 și Windows 8.1 Update, utilizând aproximativ 90% din cod pentru smartphone-uri, tablete și PC-uri.
  • Visual Studio 2013 Update 2 este acum în stadiul de Release Candidate și vine cu un set de unelte și șabloane de proiecte, numit Universal Project, ce permite dezvoltarea de aplicații universale pentru Windows și Windows Phone. 

Gadget trends: Nokia şi-a lansat un flagship cu cameră foto de 20 MP şi 2 smartphone-uri budget cu dual-sim

star WP

Cortana

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.