Paravion.ro, una dintre principalele agenţii de turism la nivel local de pe segmentul online – parte a grupului Happy Tour – vă invită în...
londraParavion.ro, una dintre principalele agenţii de turism la nivel local de pe segmentul online – parte a grupului Happy Tour – vă invită în luna mai în capitala Marii Britanii.

Astfel, oferta agenţiei cuprinde bilete de avion Bucureşti-Londra, al căror tarif pleacă de la 64 de euro de persoană, cu toate taxele incluse, cu operatorul de transport aerian Ryanair.

Ofertele ca cazare pornesc de la 65 de euro pe cameră/noapte pentru Stuart Hotel, aflat la 4 kilometri de centrul oraşului, sau 94 de euro pe cameră/noapte pentru Travelodge London City Road Hotel, clasificat la trei stele şi amplasat în apropierea atracţiilor londoneze.

Aşa că, dacă vă hotărâţi să fugiţi pentru un weekend în Londra, nu uitaţi să treceţi pe lista de must see câteva dintre simbolurile oraşului: London Eye, Galeriile Tate, Hyde Park, Big Ben, Trafalgar Square, Madame Tussauds, Manastirea Westminster.

Nu uitaţi de Palatul Buckingham, şi cine ştie, poate aveţi noroc şi o vedeţi pe regină, sau pe ducesa Kate, sau de o sesiune de shopping în celebrul magazine londonez  Harrods.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.