Producătorul de electronice Sony, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, lansează la nivel local gama de camere video...
sonyProducătorul de electronice Sony, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, lansează la nivel local gama de camere video anunțată în cadrul târgului Consumer Elecronics Show, care a avut loc la începutul acestui an în Las Vegas.

Noua gamă Sony Handycam este echipată cu tehnologii de imagine inovatoare capabile să surprindă în cele mai fine detalii amintirile care merită păstrate peste timp.

Gama prezentată la CES este completată de un model entry-level, Sony HDR-CX330, ideal pentru o primă experiență în utilizarea unei camere video. Noul Handycam dispune de procesorul de imagine BIONZ X, completat de senzorul Exmor R™ CMOS, care împreună formează un duo ideal pentru înregistrarea celor mai fine detalii.

Datorită sistemului de stabilizare Optical SteadyShot cu mod Inteligent Activ, imaginile surprinse sunt mai clare. Funcțiile Wi-Fi și NFC încorporate permit transferul wireless de filme, fără a mai fi nevoie de cabluri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.