OSIsoft, companie ce se ocupă de furnizarea infrastructurii PI System dedicată managementului de date în timp real, și Romsys, unul dintre cei mai cunoscuți...
it&c officeOSIsoft, companie ce se ocupă de furnizarea infrastructurii PI System dedicată managementului de date în timp real, și Romsys, unul dintre cei mai cunoscuți integratori din România, anunță încheierea unui parteneriat prin care vor furniza servicii și soluții integrate care să valorifice datele și infrastructura PI System, pentru a răspunde nevoilor specifice de business ale clienților din România și din țările din Europa de Est.

Viziunea Romsys, companie înființată în 1993, este de a dezvolta parteneriate cu liderii din domeniul furnizării de tehnologie, pentru a le oferi clienților cele mai bune soluții, ce valorifică cele mai bune practici din industrie.

Romsys are o experiență vastă în implementarea cu succes a proiectelor strategice în domeniul utilităților, colaborând cu peste 90% dintre companiile din utilități, printre care Transgaz, GDF Suez, E.ON sau Electrica, pentru implementarea de tehnologii și soluții software.

„Experiența echipei noastre de specialiști, precum și relația foarte bună pe care o avem cu companiile din domeniul utilităților, au convins OSIsoft să ne aleagă ca partener strategic în furnizarea de soluții integrate ce aduc valoare adăugată companiilor. Prin intermediul interesului manifestat deja de clienții nostri , avem confirmarea că această alianță se va bucura de succes pe piața de utilități din România”, a declarat Horațiu Berdilă, CEO Romsys.

Expertiza în servicii și industrie deținută de Romsys și tehnologia de top oferită de OSIsoft oferă un plus de valoare și inovație în gestionarea afacerii pentru clienții din România.

„OSIsoft este încântată de oportunitatea de a lucra cu Romsys și credem că acest parteneriat va permite companiei noastre să își deservească mai bine clienții din regiune. Cunoștințele pe care Romsys le are despre cultura locală și nevoile consumatorilor vor aduce beneficii pe termen lung și vor crește valoarea strategică a clienților noștri”, a spus la rândul său Jesus Hernandez, Vicepreședinte OSIsoft în regiunea EMEA.

De la înființarea sa, în 1993, Romsys a devenit unul dintre cei mai importanţi integratori și furnizori de soluţii şi servicii informatice din România, dovedind capacitate şi experienţă în conceperea şi implementarea de soluţii informatice şi de comunicaţii complexe, pe o gamă variată de platforme software, hardware şi de reţea. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor: financiar – bancar şi asigurări, telecomunicaţii, utilităţi, public şi apărare.

În 2007, Romsys a fost preluată de către New Frontier Group (NFG), concern austriac leader pe piaţa de IT&C, cu o prezenţă internaţională, activând în 16 ţări, printre care şi SUA, Australia şi Canada.

OSIsoft este furnizorul infrastructurii software PI System pentru managementul datelor în timp real. Cu implementări în peste 110 țări, PI System este utilizată în special în sectorul utilităților, în industria petrolieră, chimică, farmaceutică, a științelor, mineritului, industria de producție și a centrelor de date. Baza globală de clienți se bazează pe PI System pentru colectarea, stocarea și analiza în siguranță a unei game largi de date și transparență în ceea ce privește informații esențiale pentru afaceri și evenimentele asociate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.