LG Electronics prezintă noul monitor IPS 21:9 UltraWide QHD (Model 34UM95), de 34 de inci, care setează noi standarde de referință. Cu un ecran...
LG_34UM95-2LG Electronics prezintă noul monitor IPS 21:9 UltraWide QHD (Model 34UM95), de 34 de inci, care setează noi standarde de referință.

Cu un ecran de 21:9, precum şi uimitoarea rezoluţie UltraWide QHD (3440 x 1440) şi caracteristici superioare de management al culorilor, noul monitor include o serie de opţiuni de conectivitate cum ar fi Thunderbolt 2, ceea ce permite atât utilizatorilor amatori, cât si profesioniştilor să adapteze monitorul conform nevoilor specifice. Editorii multimedia şi profesioniştii în arta grafică vor aprecia rezoluţiile detaliate şi managementul îmbunătăţit al culorii.

“Monitor nostru UltraWide de 34 inci este un dispozitiv extrem de versatil, cu o calitate excepţională a imaginii, pentru a ajuta utilizatorii să lucreze mai inteligent şi mai eficient”, a declarat Hyoung-sei Park, directorul diviziei Business IT în cadrul LG Electronics. “Este o soluţie perfectă pentru persoanele care lucrează pe proiecte multimedia şi grafică asistată de calculator. Prin acest fel de produse, LG va continua să îşi extindă ofertele pentru profesioniştii în artele creative. “

LG 34UM95 stabilește un nou standard în conectivitate cu sprijinul său pentru        Thunderbolt™ 2, care permite viteze de transfer de până la 20Gbps, fiind cel mai rapid monitor disponibil în prezent. Thunderbolt™ 2 permite utilizatorilor să vizioneze şi  editeze video raw 4K, în timp ce transferul de date se realizează simultan la alte    dispozitive prin intermediul unui singur port. Pot fi conectate până la şase dispozitive pentru a crea o staţie de lucru incredibil de eficientă. Thunderbolt™ 2 permite, de  asemenea, utilizatorilor să conecteze LG 34UM95 la noul Mac Pro de la Apple pentru a beneficia de cea mai rapidă viteză de conectare prin cablu disponibilă în prezent.

Având abilitatea de a reda imaginile cu o claritate şi culori uimitoare, LG 34UM95 are      capacitatea de a afişa mai mult de 99 la sută din spectrul de culoare sRGB şi oferă    profunzime superioară de culoare de 10 biţi. Calibrarea hardware-ului este, de asemenea, posibilă, cu acest monitor avansat datorită software-ului LG True Color Finder şi o scală internă creată. Mai mult de atât, LG a conceput acest monitor capabil să depăşească  cerințele profesioniştilor în acurateţea culorilor afişate, referioare la grafică şi        divertisment.

LG 34UM95 încorporează funcţiile de împărţire a ecranului în 4 (LG – Screen Split) şi de conectivitate duală (Dual Link-up) pentru a permite utilizatorilor să configureze spațiul de afişare disponibil pentru a se potrivi nevoilor lor. Monitorul acceptă HDMI şi   DisplayPort, şi permite conţinutului să fie transmis de la o gamă largă de dispozitive. Acesta are un design elegant, asemănator a celui pe care il are LG CINEMA SCREEN şi încorporează conceptul Crystal Float. În plus, faţă de ramele extrem de subţiri şi   suportul transparent, monitorul este dotat cu difuzoare stereo pentru a reda jocuri şi filme cât mai aproape de realitate.

Utilizatorii pot, de asemenea, beneficia de caracteristici inovatoare, favorabile pentru consumator, prin care aceştia au o experienţă mult mai confortabilă. Modul de citire (Reader Mode) ajută la prevenirea oboselii la nivelul ochilor şi reduce consumul de  energie prin afişarea imaginilor ca şi cum ar fi tipărite pe hârtie. 34UM95 mai are şi  caracteristica LG Flicker-Safe, care a fost certificată de către TÜV Rheinland ca fiind extrem de eficientă în eliminarea bruiajelor de pe ecran. Joystick-ul cu ajutorul căruia controlul se realizează direct pe ecran este un sistem de meniuri uşor de utilizat, cu  controlul de navigare plasat intr-un mod convenabil, pentru confort maxim.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.