Carrefour România își lansează noua colecție de haine pentru sezonul de primăvară 2014 al brandului TeX, distribuit exclusiv în rețeaua Carrefour. Carrefour România anunță...
CarrefourCarrefour România își lansează noua colecție de haine pentru sezonul de primăvară 2014 al brandului TeX, distribuit exclusiv în rețeaua Carrefour.

Carrefour România anunță lansarea noii colecții TeX, brand distribuit exclusiv în rețeaua sa de magazine, oferind soluții vestimentare pentru o primăvară plină de culoare.

Colecția TeX primăvară 2014 propune haine și accesorii pentru orice moment al zilei, pentru femei, bărbați, copii și bebe. Vedetele sezonului sunt nuanțele vibrante de verde, albastru, roz sau mov, ideale pentru rochii elegante, strânse pe talie, bluze și pantaloni casual sau chiar și teniși.

Culoarea anului 2014 este radiant orchid. O altă tendință a primăverii sunt pantalonii din materiale fluide, cu puternice motive florale sau geometrice. Dacă totuși, preferați clasicii jeans, puteți alege dintr-o multitudine de stiluri, de la regular, la slim fit, boyfriend sau bootcut, ideali în combinație cu tricouri cu imprimeuri retro. Ca bonus, pentru orice jeans achiziționat în perioada 13 – 26 martie, primiți 20% reducere pentru orice pereche de teniși.

Liniile noii colecții sunt potrivite pentru întreaga zi – TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware. Pentru un plus de inspirație, Carrefour vă invită la prezentările de modă organizate în toate  hipermarketurile:

  • Carrefour Băneasa – vineri, 14 martie, ora 15:00
  • Carrefour Botoșani – vineri, 14 martie, ora 17:00
  • Carrefour Sibiu și Carrefour Suceava – vineri, 14 martie, ora 18:00
  • restul hipermarketurilor Carrefour – sâmbătă, 15 martie, ora 12:00.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 166 magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 79 de supermarket-uri „Market”, 61 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

TeX 1

TeX 2

TeX 3

TeX 4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.