Producătorul român de pantofi DENIS ajunge la 9 milioane de euro cifra de afaceri în 2013 și 150.000 de pantofi vânduți. Producătorul român de...
denis magazinProducătorul român de pantofi DENIS ajunge la 9 milioane de euro cifra de afaceri în 2013 și 150.000 de pantofi vânduți.

Producătorul român de pantofi DENIS a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 9 milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul precedent, când volumul business-ului s-a situat în jurul valorii de 7,8 milioane de euro.

Anul trecut, DENIS a inaugurat 4 magazine, dintre care 2 au fost deschise în București (Why DENIS Man – AfiPalace Cotroceni Mall și Anna Cori &AllShoes– Promenada Mall). La nivelul lui 2013, valoarea investițiilor companiei s-a situat la 5 milioane de euro,  banii fiind direcționați către zona de producție și retail.

ana cornea_“Alegem cu mare atenție amplasamentelepentru magazinele noastre, acordăm atenție maximă amenajării unităților, investiția pentru un magazin fiind, în medie, de 150.000 de euro, dacă includem și stocurile de marfă. Sumele diferă, însă, în funcție de suprafață. Cel mai mare buget l-a avut magazinul DENIS din Kiev în care am investit 250.000 euro. Acesta are o suprafață de 150 de metri pătrați, cuprinde atât colecția de damă, cât și cea pentru bărbați, precum și accesoriile aferente(genți, poșete, curele)”

Ana Cornea, manager și acționar al DENIS România

Conform vânzarilor efectuate în decursul anului trecut, cele mai vândute produse au fost pantofii, numărul total de perechi achiziționate de către clienți fiind de 150.000.

“Un pas fundamental în maturizarea brandului a fost făcut prin înființarea unei noi linii de marochinărie și accesorii”, spune Ana Cornea. “Investim foarte mult în creație și tehnologie de ultimă oră. Vorbim de aproximativ 15% din cifra de afaceri. Colaborăm cu designerul italian Davide Vaccari de mai bine de 5 ani, el fiind cel care și-a pus amprenta pe colecțiile celor trei branduri ale companiei, DENIS, Why DENIS și Anna Cori & All Shoes”, completează Ana Cornea.

DENIS este un producătorromân de pantofi, cu o tradiție de peste 25 ani pe piață. Compania deține o fabrică  modernă la Suceava. În prezent,rețeaua de magazine numără 35 de unități, dintre care 3 sunt în Kiev (două magazine DENIS și unul WhyDENIS).La Fabrica  DENIS și în rețeaua de magazine DENIS SHOES activeazăun număr de 420 angajați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.