Știam, deja, despre monitorul cardiac al Galaxy S5, de scannerul de amprente digitale, dar după ce redactorii cnet.com au săpau un pic mai adânc...
lifestyle_05Știam, deja, despre monitorul cardiac al Galaxy S5, de scannerul de amprente digitale, dar după ce redactorii cnet.com au săpau un pic mai adânc au descoperit că există o mulțime de alte lucruri interesante. Despre ce e vorba?

Toolbox

GS5Screenshot_ToolboxDacă explorați meniul Settings sau setările de acces rapid din meniul vertical, veți observa o opțiune numită Toolbox . Odată ce vei comuta smartphone-ul poți observa un cerc alb (vezi foto). Atingeți/l și se va extinde pentru a descoperi o serie de comenzi rapide pentru instrumentele populare , cum ar fi camera foto, recorder voice, browser-ul , calculatorul, dar și alte app-uri. Totuși, dacă Toolbox-ul îți stă în cale, trage-l oriunde pe ecran și se va ace nevăzut. Va dispărea după câteva secunde.

Cum arată noul Samsung Galaxy S5 – Galerie foto MWC 2014

Setările nou aparat foto

Redactorii cnet.com au descoprit și că există o tonă de noi opțiuni pentru aparatul de fotografiat din Samsung Galaxy S5. S-au axat pe Focusul Selectiv și au găsit unelte mai puțin cunoscute, cum ar fi un tratament special pentru fotografiile în acțiune, dar și capacitatea de a-ți securiza fotografiile cu Samsung Knox .

GS5Screenshot_QuickConnect

Conectarea rapidă

S Beam este foarte utile pentru schimbul de conținut între două telefoane cu NFC, dar ceea ce facem când vrem să mutăm conținutul de pe telefon în altă parte? Samsung se pare ca a prins această idee în cele din urmă. Quick Connect înlocuiește o grămadă de aplicații individuale, confuze, și vă oferă șansa să vă puteți conecta foarte ușor la computerul, televizorul dumneavoastră, dar și la alte dispozitive.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.