Pentru cei care nu au auzit trupa și în formulă acustică, mall Promenada îți aduce Vița de Vie pe 1 martie, un concert ce...
PROMENADA_CONCERT_VITA_DE_VIEPentru cei care nu au auzit trupa și în formulă acustică, mall Promenada îți aduce Vița de Vie pe 1 martie, un concert ce îți transformă starea obișnuită: instrumente precum pianul, chitările acustice, violoncelul, contrabasul sau elementele etnice de percuție și suflat iau locul zgomotoaselor chitări electrice.

Albumul Acustic conține 13 piese și se bucură de sprijinul unui invitat de marcă: Mandela Cajol (flaut și percuție). Accesul în spațiul de concert Vița de Vie este gratuit.

“Albumul Acustic este cel mai intens experiment muzical la care am participat până acum. Într-o lume rece, hiper tehnologizată, el reprezintă încercarea noastră de a ne întoarce la elementele simple, naturale. Am realizat zgomotul și viteza în care trăim și lipsa de liniște și detaliu din viața noastră, ne-am speriat că ne transformăm în roboți și atunci am zis stop! Trebuia să ne întoarcem în locul de unde a început totul, în punctul zero și să ne luăm energia de acolo. Călătoria noastră este povestea lui Adam și a Evei, spusă invers”, spune Adrian Despot.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic – album lansat în 2013 la Teatrul Național București – înseamnă cele mai bune piese Vița de Vie, acumulate în decursul celor 16 ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită.

Conceptul Acustic a demarat în primăvara lui 2012 cu două concerte sold out, unul la Opera Națională București și unul la Filarmonica Banatul Timișoara.

Vița de Vie ACUSTIC înseamnă:

Adrian Despot – vocal

Sorin “Pupe” Tănase – tobe

Cezar Popescu – chitară

Adrian Ciuplea – chitară bass & violoncel

Mihai Ardelean – clape

Mandela Cajol – flaut & percuții

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.