Producătorul franco-american de electronice Alcatel, unul dintre principalii jucători de pe piaţa internaţională de profil, se pregăteşte să introducă pe piaţă o nouă gamă...
POP S7_colour rangeProducătorul franco-american de electronice Alcatel, unul dintre principalii jucători de pe piaţa internaţională de profil, se pregăteşte să introducă pe piaţă o nouă gamă de smartphone-uri denumită Pop S, care oferă conectivitate LTE păstrând, în acelaşi timp, un preţ redus, anunţă Engadget.

Pop S7, unul dintre cele trei gadgeturi ale gamei, are un display qHD de 5 inci, un chip quad-core de 1.3GHz LTE, rulează Android 4.4 KitKat, are NEF, o cameră de 5 megapixeli, un microSD şi o baterie de 3.000mAh. Gadgetul va avea două variante de LTE, în funcţie de zonă, şi va fi disponibil, mai întâi, clienţilor din Europa şi Asia la un preţ de 189 de euro.

Dacă vă doriţi un smartphone cu display mai mare, varianta S9 ar fi potrivită. Are un ecran de 6 inci cu 720 pixeli, o baterie de 3.400mAh şi o grosime de 8,5 mm. Device-ul are un procesor quad-core 1.2GHz Qualcomm 8926, NFC, o cameră de 8 megapixeli şi 8GB memorie internă (i se poate alătura un micro card care va duce memoria la 32 de GB). Telefonul funcţionează cu Android 4.4 şi va fi lansat în luna martie în Europa şi Asia, urmând ca din a doua parte a anului să ajungă şi în State. Preţul lui este de 219 euro.

Al treilea gadget al gamei Pop S este de dimensiuni mult mai mici (ecran de 4 inci) şi are o varietate de carcase colorate. Specificaţiile sale sunt minimaliste în anumite locuri, dar destul de impresionante în altele. Acesta are un display WVGA, funcţionează cu Android 4.3, are un procesor de 1.2GHz quad-core, conectivitate LTE, cameră de 5 megapixeli, 4GB memorie (plus micro card care suportă până la 32 GB), NFC. Acest device va ajunge mai întâi în Marea Britanie prin luna mai.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.