Cif Curata Romania este o initiativa care va sterge mesajele agresive/discriminatorii de pe peretii oraselor in care locuim, pentru a-i proteja pe copii, dar...
Cif Curata RomaniaCif Curata Romania este o initiativa care va sterge mesajele agresive/discriminatorii de pe peretii oraselor in care locuim, pentru a-i proteja pe copii, dar si pe fiecare dintre noi impotriva acestui tip de violenta. Asa ca  avem nevoie si de ajutorul tau pentru a convinge pe toata lumea sa foloseasca unul dintre canalele de mai jos pentru a trimite fotografii si a se implica:

 *   www.cif.ro – sectiune dedicata campaniei de unde iti poti descarca si un cover de Facebook pentru a te alatura initiativei;

 *   aplicatie in pagina de Facebook „Cif Intotdeauna un final frumos” <https://apps.facebook.com/cifcurataromania/>;

 *   aplicatie de mobil pe Apple Store <https://itunes.apple.com/us/app/cif-curata-romania/id813771580?ls=1&mt=8> sau Google Play

Pe scurt, mecanismul de sutinere/implicare e urmatorul: o persoana vede o astfel de imagine pe strada, face o fotografie si o incarca folosind unul dintre mijloacele de mai sus. Imaginile trimise sunt analizate de o comisie si in functie de anumite criterii (trecute in regulament) <http://www.cif.ro/regulament.pdf> decide ce locuri vor fi curatate. Apoi o echipa specializata se va ocupa de inlaturarea acestor mesaje, atat cu produse Cif, cat si cu solutii de curatare special concepute pentru exterior.

Fotografiile cu locurile trimise, curatate, vor fi disponibile in galeriile dedicate de pe website <http://www.cif.ro/galerie>, aplicatiile de Facebook <https://apps.facebook.com/cifcurataromania/>  si mobil.

Speram sa ti se para interesanta campania si sa te implici, sa ne ajuti sa curatam Romania. E in puterea fiecaruia dintre noi sa schimbam ceva si sa le oferim copiilor un mediu mai curat.

  • rica

    06/04/2014 #1 Author

    buna seara.Sunt de acord ca e foarte bun. cu el fac curat de foarte multi ani, dar de la un timp e foarte subtire. de ce ati umblat la el si l-ati subtiat? sau cei de la magazin pune apa in el ptr faptul ca nu e sigilat? Parerea mea este sa-l sigilati ca e pacat la cit e de bun sa va pierdeti clientii. o seara buna si sper ca v-am fost si eu un pic de folos cu aceasta propunere.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.