UPC DTH, lider în furnizarea serviciilor de televiziune prin satelit în Europa Centrală şi de Est, anunţă adăugarea a 6 canale noi în grila...
focus-sat-largeUPC DTH, lider în furnizarea serviciilor de televiziune prin satelit în Europa Centrală şi de Est, anunţă adăugarea a 6 canale noi în grila Focus Sat România.

Începând din 10 martie 2014, clienţii Focus Sat vor avea ocazia să se bucure de noi canale internaţionale, de la mărcile foarte cunoscute precum Discovery, până la alte mărci nou apărute, care vor prezenta genuri noi precum sporturi de contact, modă şi curse de motociclete. UPC DTH este hotărât să ofere clienţilor săi o grilă completă de programe și să acorde serviciilor sale o valoare superioară printr-o alegere de excepție şi fără compromisuri.

Pentru cei curioşi din fire, lumea este plină de întrebări care aşteaptă răspunsuri. Canalul Da Vinci Learning deschide lumea în faţa telespectatorilor săi prin programe de divertisment și, în același timp, educative, oferind inspirație și dorință de a cunoaşte şi pune în practică descoperirile ştiinţifice.

Crime, fărădelegi, şi investigaţii criminale, Investigation Discovery vă introduce în lumea interioară a unor poveşti adevărate, care pun cap la cap enigme ale naturii umane.

Fashion TV este singura reţea internaţională TV 24/7 dedicată modei, farmecului, frumuseţii şi stilului. Canalul înţelege să satisfacă pasionaţii modei prin furnizarea de programe originale, nepărtinitoare şi informative.

Entuziaştii artelor marţiale şi a sporturilor de contact vor fi încântaţi de BlackBelt TV care dispune de un set de programe exclusive.

Auto Motor Sport îi va încânta pe pasionaţii de automobile şi pe fanii maşinilor de curse, prin documentare şi sporturi legate de industria automobilistică.

Bollywood TV este singurul canal european ce difuzează seriale Bollywood de mare succes, cele mai bune seriale TV de producţie indiană şi alte programe variate de divertisment, inclusiv filme clasice care au fost extrem de apreciate în Europa în perioada anilor ‘50 – ‘90. Telespectatorii dornici să descopere cultura Hindi se vor bucura cu siguranţă de acest canal.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.