Sony lansează patru modele de camere compacte Cyber-shot, performante și cu un design modern, perfecte pentru buzunarul oricui. Noile modele Sony Cyber-shot HX60V, WX350, WX220...
Sony WX350 (1)Sony lansează patru modele de camere compacte Cyber-shot, performante și cu un design modern, perfecte pentru buzunarul oricui. Noile modele Sony Cyber-shot HX60V, WX350, WX220 și W800 sunt disponibile Europa începând din luna martie 2014.

Noile compacte Cyber-shot, cu setări inteligente, sunt potrivite atât pentru vacanțe și momente de relaxare, cât și pentru petreceri active, când te ajută să surprinzi imagini perfecte. Uită de setările dificile ale camerei: obții ușor fotografii și videoclipuri HD fără cusur!

DSC-HX60/HX60V

Super compacta Cyber-shot HX60V se remarcă prin dimensiunile reduse și zoom-ul optic 30x. Este partenerul perfect pentru călătorii și excursii, pentru a surprinde cadre apropiate cu elemente din natură.

Senzorul de imagine cu iluminare din spate, CMOS Exmor R, obiectivul premium Sony G și noul procesor BIONZ X – de trei ori mai rapid decât predecesorul său, surprinde cadre spectaculoase, chiar și în condiții de iluminare slabă. Tehnologiile proprietare Sony aduc un nou nivel al standardelor de calitate pentru fotografiile realizate cu o  camera foto compactă. Tehnologia de redare a detaliilor exacte și reducerea zonelor zgomotoase asigură imagini cu aspect natural, culori frumoase și contrast dinamic, chiar și în lumină difuză.

Tehnologia Clear Image Zoom asigură cadre clare, cuprinzătoare chiar și la o apropiere de 60x, a imaginilor din natură sau peisaje, fără a sacrifica numărul de pixeli. Cu sistemul de stabilizare Optical SteadyShot Intelligent Active Mode, videoclipurile Full HD rămân clare, indiferent de setările de zoom.

Poți trimite fotografiile sau videoclipurile realizate direct pe smartphone sau tabletă, prin Wi-Fi, iar prin NFC, te conectezi fără efort la alte dispozitive mobile, printr-o singură atingere. Poți folosi chiar telefonul pe post de telecomandă, ideal pentru fotografiile de grup sau momentele în care nu vrei să fii surprins în spatele camerei.

Noul Cyber-shot HX60V redă imagini 4K ultra-detaliate, prin HDMI, pe ecranul uriaș al televizorului 4K. Datorită GPS-ului încorporat, poți plasa pe hartă fotografiile și filmările, pentru a retrăi experiențele memorabile din vacanță.

Sony DSC-HX60V este compatibil cu programul Camera Remote API[i].

DSC-WX350

Sony DSC-WX350 este cea mai mică și ușoară cameră compactă din lume, cu zoom 20x și este perfectă pentru fotografia de detaliu. Stabilizarea Optical SteadyShot Intelligent Active Mode menține videoclipurile Full HD clare, fără trepidații, atunci când schimbi setările de zoom sau ții camera în mână. Pentru imagini detaliate chiar și în lumină slabă, senzorul CMOS Exmor R de 18.2 megapixeli este completat de viteza procesorului de imagine BIONZ Z.

Noul model dispune de opțiunea Beauty Effect, care retușează automat portretele – piele mai netedă, strălucire redusă, ochi mai mari și dinți mai albi, toate acestea fără a fi nevoie de cunoștințe de editare a imaginilor.

Prezente și la modelul HX60V, tehnologiile Wi-Fi și NFC permit partajarea simplă a imaginilor cu dispozitivele mobile, printr-o singură atingere, dar și controlul prin telecomandă wireless.

Cu o autonomie a bateriei de până la 470 de cadre la o singură încărcare – Cyber-shot WX350 este partenerul perfect care surprinde momentele importante.

DSC-WX220

Este incredibil de mică, subțire și ușor de folosit, dar în ciuda acestor aparențe, noul Sony DSC-WX220 vine cu un senzor CMOS Exmor R de 18.2 megapixeli, procesor BIONZ X și obiectiv Sony G cu zoom 10x.

Fotografiile și videoclipurile Full HD sunt ușor de surprins datorită tehnologiilor adăugate camerei: modul de stabilizare optică, Optical SteadyShot Intelligent Active Mode, Picture Effect, Beauty Effect și conectivitate Wi-Fi/NFC. Imaginile surprinse pot fi redate pe ecran 4K printr-o simplă conectare la un televizor 4K, prin HDMI.

DSC-W800

Noul DSC-W800 vine cu o rezoluție de 20.1 megapixeli, senzor CCD și lentile cu zoom 5x, este intuitivă și ușor de folosit.

Opțiunea Party Mode ajustează automat gradul de expunere și culoarea pentru imagini în culori vii din serile distractive. Setarea Advanced Flash crește aria de distanță a blițului, astfel încât și subiectele aflate la distanță sunt luminate. Este ideală pentru fotografia de interior sau la apus, când blițul încorporat nu este suficient de puternic. Modelul ideal pentru începători, vine și cu un buton special pentru filmare HD, fără a mai fi nevoie de accesarea meniului.


[i]  DSC-HX60V este compatibil cu programul Sony “Camera Remote API beta”, o aplicație API (Application Program Interface) pentru operații comandate a camerelor Sony, prin smartphone-uri și tablete echipate cu Wi-Fi. Necesită instalarea celei mai recente versiuni Smart Remote Control, disponibilă în zonele cu PlayMemories Camera Apps.

Sony HX60

Sony HX60

Sony WX350

Sony WX350

Sony WX350

Sony WX350

Sony HX60

Sony HX60

 

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.