Network One Distribution (NOD), lider pe piaţa românească de distribuţie a produselor electro-IT, lansează primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 de 6 inci și...
seriouxNetwork One Distribution (NOD), lider pe piaţa românească de distribuţie a produselor electro-IT, lansează primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 de 6 inci și smartphone-ul Whisper X2 de 5.8 inci. Compania anunță un portofoliu cu 10 modele de smartphone-uri până în S2 și vânzări de 100.000 de produse în 2014.

Phablet-ul Serioux Symbiosis X4 dispune de un ecran de 6 inci, IPS, la o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Phablet-ul este dual-sim și oferă posibilitatea alocării  personalizate a numerelor de telefon către un anumit sim, pentru o utilizare simplificată. Procesorul Quad Core cu frecvență de 1,2 GHz și memoria RAM de 1 GB DDR3 asigură puterea de calcul necesară pentru rularea cursivă a sistemului de operare, dar și a aplicațiilor suplimentare, fie cele preinstalate (SeeNow, Zonga, Taxi Meridian) fie cele descărcate din magazinul online Play.

Noul phablet Serioux Symbiosis X4 vine echipat cu sistem de operare Android 4.2. Phablet-ul dispune de conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, iar modulul GPS integrat permite folosirea acestuia pentru navigare atât în mod pietonal, cât și pentru autoturism. De asemenea, Serioux Symbiosis X4 dispune un slot de card micro SD, ieșire micro USB și ieșire audio stereo 3,5 mm. Dispozitivul este echipat cu două camere foto, una frontală de 2MP, utilă mai ales în cazul utilizării aplicațiilor de video call și una de 8MP, plasată pe spate, cu care utilizatorii pot realiza filme sau fotografii, pe care le pot încărca rapid pe rețelele de socializare.  Prețul: 999 lei.

Oana Barbu Chief Commercial Officer NOD“Am început dezvoltarea gamei de produse Serioux în anul 2006, iar portofoliul a evoluat natural în acord cu evoluția pieței și cu cerințele formulate de clienți. Anul acesta consolidăm prezența Serioux pe piața din România prin dezvoltarea gamei de tablete, segment pe care vizăm poziția de lider, dar și prin lansarea primelor phablet-uri și smartphone-uri din portofoliu”

Oana Barbu, Director Comercial, Network One Distribution

Smartphone-ul dual-sim Serioux Whisper X2 completează gama de produse mobile Serioux. Similar phablet-ului Symbiosis X4, modelul Whisper X2 oferă posibilitatea de a aloca preferențial numerelor de telefon către un sim sau altul, pentru apelare imediată, fără să mai fie nevoie de alegerea rețelei de telefonie mobilă chiar înaintea apelului. Smartphone-ul cu ecran TFT de 5,8 inci dispune de procesor Dual-Core cu frecvență de 1,2Ghz și memorie RAM DDR 3 de 512 MB.

Serioux Whisper X2 dispune de un spațiu de stocare de 4Gb, iar slotul micro SD permite extinderea acestuia până la 32 de GB. Conexiunea Wi-Fi și Bluetooth oferă posibilitatea de sincronizare a telefonului cu diverse dispozitive mobile, iar modulul GPS intergrat oferă o mai multă libertate persoanelor dinamice, care călătoresc foarte mult. Ieșirea audio stereo și conectivitatea prin USB transformă smartphone-ul într-un centru mobil de divertisment. Prețul: 699 lei.

Network One Distribution oferă, pentru brandurile proprii Serioux, HEINNER și Horizon, serviciul de Pickup & Return și a extins garanția la 3 ani, beneficii care întăresc poziția acestor brand-uri pe piața din România și oferă avantaje multiple consumatorului final.

SERIOUX este marca de produse IT și consumer dezvoltată de către Network One Distribution. Produsele SERIOUX îmbină tehnologii de ultimă generație cu un design excelent și funcționalități avansate. Realizată cu vigilență și un grad mare de flexibilitate, dezvoltarea produselor SERIOUX pune accentul pe inovație si pe urmărirea neîncetată a principalelor tendințe în domeniu.

Network One Distribution, companie deținută integral de Iulian Stanciu, este liderul pieţei de distribuţie electro-IT din România, cu afaceri de 210 milioane EUR în 2012. În prezent, compania desfăşoară operaţiuni pe pieţele din România şi Moldova, are o bază de clienţi formată din peste 3000 de parteneri activi şi este furnizor important al reţelelor de retail locale.

Serioux_WhisperX2_front+back

Serioux Whisper X2

Serioux_WhisperX2_front

Serioux Whisper X2

Serioux_WhisperX2_back

Serioux Whisper X2

Serioux_Symbiosis_X4_front+sides

Serioux Symbiosis X4

Serioux_Symbiosis_X4_front

Serioux Symbiosis X4

Serioux_Symbiosis_X4_back

Serioux Symbiosis X4

Serioux_Symbiosis_X4_1

Serioux Symbiosis X4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.