În mijlocul febrei cumpărăturilor pentru Valentine’s Day, KLM, unul dintre cei mai importanţi operatori de transport aerian din lume, vine cu o propunere perfectă...
Valentine's Day WannagivesÎn mijlocul febrei cumpărăturilor pentru Valentine’s Day, KLM, unul dintre cei mai importanţi operatori de transport aerian din lume, vine cu o propunere perfectă pentru călători: cadouri oferite la înălțime, chiar în timpul zborului și bilete de avion spre Amsterdam la prețuri promoționale.

Cadouri la înălțime de Valentine’s Day

Pentru toți cei care doresc să facă o supriză unei persoane dragi în timp ce aceasta se află la bordul unei aeronave KLM, compania olandeză a pregătit un serviciu special. KLM Wannagives (https://wannagives.klm.com) este un website unde puteți comanda cadouri pentru cei dragi care se află la bordul unui zbor intercontinental cu plecare din Amsterdam.

Serviciul este disponibil din 2013 însă, pentru Valentine’s Day, KLM a pregătit un cadou special. Până pe 12 Februarie, toți cei ale căror persoane iubite se vor afla la bordul unei aeronave lung-curier KLM cu plecare din Amsterdam vor putea oferi gratuit o cutie de bomboane și o felicitare cu mesaj personalizat.

Comanda se face prin website-ul KLM Wannagives (https://wannagives.klm.com) și va fi livrată direct la bordul aeronavei.

Dacă vreți să îi faceți un cadou mai deosebit, puteți alege să îi dăruiți șampanie servită într-un pahar de cristal (15 euro), parfumuri, produse cosmetice și bijuterii.

Amsterdam KLMPret promoțional: București – Amsterdam de la 139 euro

Pentru cei care nu s-au decis încă asupra cadoului potrivit, KLM are o ofertă promoțională valabilă până pe 14 februarie 2014: București – Amsterdam de la 139 de euro. Perioada de  vânzare este 7-14 februarie 2014 și cea de călătorie este 2-30 martie 2014. Prețul include zborul dus-întors și toate taxele aferente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.