Peste 45% dintre participanții la seminarul despre reușită în carieră susținut la București de Brian Tracy, unul dintre cei mai renumiţi consilieri în dezvoltare...
Businessman-SuperheroPeste 45% dintre participanții la seminarul despre reușită în carieră susținut la București de Brian Tracy, unul dintre cei mai renumiţi consilieri în dezvoltare profesională și personală, sunt antreprenori veniți din Moldova, anunţă organizatorii evenimentului.

Aceștia își doresc să obțină modele validate care să îi ajute în creșterea afacerii, dar și să ofere o altă viziune propriilor echipe despre ce înseamnă dezvoltare personală.

Consilierul în dezvoltare profesională de la care au învăţat cei mai tari manageri din Fortune 500 revine la București

Solicitările pentru evenimentul din 27 martie au venit din întreaga țară, însă Moldova se află pe primul loc, cu peste 300 de persoane înscrise. În acest moment, seminarul „Maximum Achievement pe care îl va susține Brian Tracy la București pe 27 martie 2014 înregistrează 700 de locuri ocupate din cele 1.200 disponibile. Participanții activează în arii diferite, însă cei mai mulți lucrează în vânzări sau MLM. La eveniment vor fi prezenți și antreprenori, manageri din middle și top management, care au achiziționat în mare parte biletele VIP.

 „Biletele VIP sunt aproape epuizate, cei care și le-au dorit fiind în general antreprenori și manageri. Șansa de a sta față în față în grup restrâns cu Brian Tracy și de a-i adresa întrebări a stimulat mult cererea pentru acest tip de bilete, chiar dacă prețul acestora este mai mare”, a declarat Lorand Soares Szasz, business coach și organizatorul evenimentului.

În cazul companiilor mari, majoritatea a optat pentru pachete pentru grupuri de 25-30 de persoane, participarea la seminar fiind văzută ca un training de o zi oferit angajaților, indiferent de departamentul în care activează. Cel mai mare pachet a fost achiziționat de o multinațională din domeniul cosmeticelor care își va trimite 150 de colaboratori la seminarul din București, cât și la cel din Cluj, susținut pe 25 martie.

Brian Tracy, supranumit „expertul în succes”, este unul dintre cei mai cunoscuți consilieri în dezvoltare personală și profesională din lume și autorul celei mai bine vândute cărți de profil, „Psihologia succesului”. Oameni de pe tot globul și-au atins obiectivele în carieră și în viața personală, aplicând principiile pe care Brian Tracy le-a învățat în zeci de ani de consultanță oferită unora dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri. Participanții vor descoperi reguli practice care conduc la succes, precum tehnici de concentrare, principii de afaceri, moduri de a atinge independența financiară și metode de a debloca abilități înnăscute precum creativitatea sau inovația.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.