Elysee marcheaza luna februarie ca luna a Iubirii. Pornind de la puternicul considerent conform caruia exista un parfum care, asemeni sufletului pereche, ne intregeste,...
MANCERA_STVALENTIN(1)Elysee marcheaza luna februarie ca luna a Iubirii. Pornind de la puternicul considerent conform caruia exista un parfum care, asemeni sufletului pereche, ne intregeste, Elysee desavarseste limbajul iubirii in calitate de distribuitor exclusiv al casei Mancera.

Mancera reprezinta o simbioza olfactiva desavarsita intre eleganta specifica parfumurilor occidentale si intensitatea si complexitatea esentelor orientale. Aceasta ofera parfumeriei exclusiviste un concept aparte care pastreaza intensitatea si ingredientele deosebite, specifice parfumeriei din Orient. Adunand cele mai rare si iubite ingrediente, parfumurile au in compozitie materii prime precum oudul, lemnul de Macassar, lemnul de trandafir, sofranul precum si rasini extreme de pretioase.

Esentele sunt gazduite de flacoane din cristal, de inspiratie Art Deco, special concepute pentru Mancera de catre artistul Luigi Bormioli.


MANCERA Roses greedyRoses Greedy – pura declaratie de dragoste

Ce reprezinta pentru noi trandafirii? Un gest, o amintire, un simbol al admiratiei si al dorintelor nerostite… Trandafirul devine acel ingredient misterios care ne poartă către senzatii si emotii nebănuite.

Cele mai pretioase esente de trandafir, alaturi de pere savuroase, piersici catifelate si fructe de padure acrisoare, formeaza o compozitie care ne captiveaza prin expresivitatea sa.

Note: para, piersica, trandafir, lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, mosc alb

Roses& Chocolate

MANCERA_STVALENTIN(1)Acest parfum capteaza tot simbolismul si pasiunea pe care cuvintele ” trandafir si ciocolata” le exprima si chiar mai mult de atat. Un parfum creat pentru EA pentru a fi adorat de EL.

Roses& Chocolate este “ cea mai apetisanta” forma de seductie. Tentatie pura si senzualitate captivanta si totusi foarte elegant si adaptat oricarei ocazii

Nascut dintr-o imensa pasiune pentru parfumuri, stil si rafinament, Elysee isi propune sa aduca in Romania adevaratele puncte de reper ale acestei minunate arte.

In portofoliul Elysee Concept se regasesc peste 40 de branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, distribuite in regim de exclusivitate in Romania, Bulgaria, Ungaria, printre care si esente rare, aflate pe lista de asteptare in tari din intreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.