Potrivit preşedintelui HTC, Cher Wang, compania taiwaneză va lansa propriul device portabil (ne referim aici la ceasurile, ochelarii, brăţările sau inelele inteligente, un trend...
HTC One gold 3VPotrivit preşedintelui HTC, Cher Wang, compania taiwaneză va lansa propriul device portabil (ne referim aici la ceasurile, ochelarii, brăţările sau inelele inteligente, un trend tot mai des întâlnit în rândul producătorilor din tehnologie) până la finalul acestui an, scriu jurnaliştii Bloomberg.

Se pare că producătorul de telefoane mobile lucrează de ceva timp la un ceas inteligent, fiind gata de lansarea oficială a acestuia. “Am început să ne uităm la smartwatch-uri şi dispozitive portabile încă de acum câţiva ani, dar a trebuit să rezolvăm problemele legate de baterie şi de acranul LCD”, a precizat oficialul HTC.

Bijuterii smart: 5 gadget-uri care combină tehnologia şi stilul cool

Deşi lansarea unui astfel de device sub nume propriu este o noutate pentru HTC, compania a lucrat în urmă cu câţiva ani la dezvoltarea unui astfel de dispozitiv cu Microsoft.

Odată ce va finaliza propriul ceas inteligent, HTC va intra pe o piaţă destul de aglomerată. În afară de producătorii tradiţionali precum Fitbit, Jawbone sau Pebble, companii din industria de eletronică şi jucători mari de pe piaţa smartphone-urilor (Samsung, Apple, Sony, Qualcomm) îşi fac loc tot mai agresiv pe această nişă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.