Operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piaţa locală, va avea zboruri directe Bucureşti-Moscova începând cu...
Moscow-Christmas-treeOperatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piaţa locală, va avea zboruri directe Bucureşti-Moscova începând cu data de 30 martie 2014.

Totodată, pentru biletele achiziţionate în perioada 15 februarie-30 martie, compania oferă un discount, tariful acestora fiind de 99 de euro dus-întors. De reţinut este faptul că oferta se aplică voiajelor făcute în perioada 30 martie-30 aprilie 2014.

Zborurile vor avea următorul program, afişat în ore locale:

Moscova

Moscova

Luni, miercuri şi vineri:

13:05 Bucureşti -16:35 Moscova

17:20 Moscova – 19:00 Bucureşti

Duminică:

13:10 Bucureşti -16:40 Moscova

17:35 Moscova – 19:15 Bucureşti

Considerat unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa, capitala Rusiei, Moscova, este totodată şi cel mai mare oraş din ţară, reprezentând cel mai important centru politic, economic şi cultural.

Trends: Cum arată 18 orașe din lume văzute din cer! – Galerie Foto

Printre obiectivele turistice must see în Moscova se numără Galeria de Artă „Tretiakov”, Muzeul de Artă „A. S. Pușkin”, Muzeul Central „V. I. Lenin”, Muzeul Oriental al Culturii, Palatul cu Fațete din Kremlin, Tezaurul Țarilor din Kremlin, catedralele din Kremlin și biserica „Vasili Blajenâi” din Piața Roșie, precum şi Teatrul Bolșoi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.