Scriam zilele trecute despre o zvonurile create în jurul unui noi aplicaţii Facebook, Paper. Acum, informaţia a fost confirmată chiar de managerii reţelei de...
facebook-paper-app-theverge-3_560Scriam zilele trecute despre o zvonurile create în jurul unui noi aplicaţii Facebook, Paper. Acum, informaţia a fost confirmată chiar de managerii reţelei de social media.

Iar Paper este mai mult decât o aplicaţie de sine stătătoare pentru iPhone, este o reinventare a Facebook. Odată ce o veţi folosi nu veţi mai dori să deschideţi deloc pagina standard a contului vostru.

Paper ia news feed-ul standard al Facebook şi îl recreează într-un set de ecrane pe care îl puteţi parcurge pe orizontal. Totodată, aplicaţia are un nou mod de a posta – aceasta poate fi folosit şi pentru posturile de pe Facebook -, un editor WYSIWYG, care împrumută stilul sistemelor de blogging Medium şi Svblte. Nu în ultimul rând, Paper este şi un aggregator de ştiri, de tipul Flipboard (designul împrumută destul de multe caracteristici de la Flipboard).

Facebook trece de 1,2 mld. de utilizatori lunari activi. Aproape 950 de mil. intră de pe mobile

Trebuie să ştiţi că Paper va fi disponibil în Statele Unite începând cu 3 februarie, doar pe gadgeturile iPhone.

Citiţi aici mai multe despre Paper.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.