Green Horse Games, companie fondata de George Lemnaru, a lansat în urmă cu trei luni pe piaţa locală LigaUltras, primul proiect online dedicat suporterilor...
LigaUltras_GreenHorseGamesGreen Horse Games, companie fondata de George Lemnaru, a lansat în urmă cu trei luni pe piaţa locală LigaUltras, primul proiect online dedicat suporterilor de fotbal, aceştia având posibilitatea de a administra în mod colectiv echipele de fotbal preferate. Recent, jocul a fost lansat și pentru utilizatorii din Grecia, aceștia creându-și deja 14 echipe.

Fanii sportului cu balonul rotund pot alege și demite managerul echipei, pot accepta sau refuza propunerile acestuia de tactică sau transferuri și îi pot oferi sugestii. Platforma a fost lansată de mai puțin de trei luni și până în prezent a strâns 30.000 de utilizatori, dintre care aproximativ 20.000 sunt activi. În LigaUltras, suporterii și-au realizat până în prezent echipe în două eșaloane valorice din România.

“LigaUltras este un proiect pornit din pasiune pentru fotbal și curiozitatea de a afla ce s-ar întâmpla dacă suporterii ar administra împreună, într-un mod democratic, echipele de fotbal. Primele rezultate ne demonstrează că ajută foarte mult ca o echipă să aibă cât mai mulți suporteri. Însă, fară organizare și unitate, tot acest avantaj se poate pierde”, menționează George Lemnaru, CEO Green Horse Games.

Utilizatorii din LigaUltras își pot ajuta echipa susținând-o în meciurile virtuale, atât prin cumpărarea de bilete, cât și torțe, confetti și coregrafii, bineînțeles virtuale. Prezența lor la meciuri ajută atât bugetul echipei, cât și moralul jucătorilor de pe teren. Ca utilizator, nu te costă nimic să îți creezi un cont iar banii virtuali necesari biletelor și recuzitei îi poți câștiga pariind gratuit pe meciurile din LigaUltras.

“Suporterii ce accesează jocul se dovedesc a fi mai constanți în alegerile făcute decât patronii echipelor din Liga 1. De exemplu, până în prezent, niciunul dintre managerii echipelor de top nu a fost demis”, continuă George Lemnaru.

În curând, LigaUltras va intra și pe alte piețe cunoscute pentru dedicarea cu care suporterii își susțin echipele de fotbal, cum ar fi Turcia și Italia. Suporterii echipelor din LigaUltras pot participa la meciuri atât din campionatul intern, cât și din cupă, super cupă și în curand, din cupele europene.

Platforma LigaUltras este dezvoltată de o echipă 100% românească. Green Horse Games, compania ce o dezvoltă, a fost fondată de către George Lemnaru, antreprenor român cu 7 ani experiență în industria jocurilor online. George a demarat primul său proiect antreprenorial în 2003, lansând NaturaPlant.ro, primul  magazin online de produse naturiste din România. Începând cu 2007, s-a făcut remarcat în piața internațională de jocuri prin dezvoltarea unei companii de social gaming de succes, construind o comunitate de peste 4 milioane de utilizatori. În prezent, este acționar majoritar în Green Horse Games și CEO-ul companiei. Liga Ultras este cel de-al doilea joc dezvoltat de companie, lansat în România și Grecia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.