Am aflat deja că Amazon lucrează la posibilitatea de a livra produsele comandate cu ajutorul dronelor, însă gigantul din e-commerce mai pregăteşte ceva. Cel...
amazonAm aflat deja că Amazon lucrează la posibilitatea de a livra produsele comandate cu ajutorul dronelor, însă gigantul din e-commerce mai pregăteşte ceva. Cel puţin aşa umblă zvonul prin piaţă.

Se pare că Amazon ar vrea să dezvolte un sistem de checkout bazat pe Kindle şi un serviciu de plată în cloud. În esenţă, prima noutate pe care o pregăteşte Amazon are pur şi simplu la bază o tabletă Kindle echipată cu un software dedicat şi un cititor de carduri.

Ar fi doar un pas logic după ce compania a achiziţionat în 2013 GoPago -o platformă mobilă de plăţi pentru comercianţi-, deşi presa internaţională e de părere că achiziţia aer mai mult la bază decât simpla dorinţă de a dezvolta aplicaţii de plăţi mobile.

Ceea ce ne duce la cel de-al doilea sistem pe care Amazon l-ar dezvolta, anume un sistem de plăţi cloud-based accesibil nu doar pe telefoane mobile ci şi pe desktopuri. Dacă această informaţie se dovedeşte a fi adevărată, ar însemna că Amazon va deveni un competitor redutabil pentru PayPal.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.