Paravion.ro, una dintre principalele agenţii de turism la nivel local de pe segmentul online – parte a grupului Happy Tour -, desfăşoară azi, 30...
Atlantis (Dubai, UAE)

Atlantis (Dubai, UAE)

Paravion.ro, una dintre principalele agenţii de turism la nivel local de pe segmentul online – parte a grupului Happy Tour -, desfăşoară azi, 30 ianuarie, până la ora 17:00, o licitaţie pentru un sejur în Dubai.

Licitaţia porneşte de la un leu, însă, ca de obicei, cel mai bună (şi generoasă) oferă făcută este declarată câştigătoare.

Află aici mai care sunt ofertele.

Pachetul pus la bătaie de Paravion este pentru două persoane şi include biletele de avion Bucureşti – Dubai – Bucureşti cu compania aeriana TAROM, taxele de aeroport, 7 nopţi cazare cu mic-dejun la hotel City Max Bur Dubai (clasificat la trei stele), transfer aeroport – hotel – aeroport şi asistenţă în limba romana. Plecarea se face în ziua de 22 februarie 2014.

Trebuie să ţineţi cont că preţul de listă al pachetului este de 7.209 de lei, iar licitaţia se închide automat atunci când o oferta este egală cu sau depăşeste 6.488 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.