Samsung Electronics Co., Ltd. și compania globală de media digitală Getty Images au anunțat un nou parteneriat în cadrul Forumului European organizat anual de...
Samsung and Getty Images_Photo by IAN GAVANSamsung Electronics Co., Ltd. și compania globală de media digitală Getty Images au anunțat un nou parteneriat în cadrul Forumului European organizat anual de Samsung, eveniment ce se desfoară între 27 ianuarie şi 8 februarie la Malaga.

„Parteneriatul cu un brand de notorietate cum este Getty Images este o realizare importantă pentru noi. Getty Images este partenerul perfect pentru a putea să le oferim consumatorilor noștri posibilitatea de a-și distribui poveștile în toată lumea cu o calitate mai bună a imaginii și mai repede decât oricând,” a declarat Stephen Taylor, Vice Președinte Brand și Retail în cadrul Samsung Electronics Europa. „Prin acest parteneriat ne dorim să oferim generației viitoare de fotografi intrumentele și tehnologia necesare pentru a-și îndeplini ambițiile profesionale.”

Parteneriatul reunește caracteristicile unice și expertiza specifice atât Samsung, cât și Getty Images cu scopul de a genera moduri noi de conectare a fotografiilor din toată lumea, un beneficiu important pentru consumatori. Ca parte a acestei misiuni comune, acordul dintre Samsung și Getty Images include angajamentul de a crea conținut personalizat începând cu lansarea „Colecției Samsung”, disponibilă acum pe gettyimages.com: (http://www.gettyimages.com/editorial/frontdoor/samsung)

Colecția Samsung este alcătuită dintr-o selecție de conținut editorial premium realizat de fotografi de top ai Getty Images cu ajutorul Samsung SMART Camera NX. De asemenea, cele două companii vor oferi consumatorilor instrumentele și tehnologia necesare pentru a-i ajuta să devină viitori contribuitori ai „Colecției Samsung” folosind sistemul NX. Samsung and Getty Images_Official Image Patner LOGO_b

Craig Peters, Senior Vice President pentru Conținut în cadrul Getty Images a declarat: „Getty Images este motorul din spatele creșterii popularității fotografiei la nivel mondial și suntem încântați să fim parteneri cu Samsung, lider mondial în tehnologie creată pentru consumatori. Prin intermediul acestei colaborări, Getty Images și Samsung vor furniza instrumentele și platforma necesare pentru fotografii din întreaga lume să ne împărtășească perspectiva lor unică.”

Getty Images este unul dintre cei mai importanți creatori și distribuitori de fotografie, video, muzică și produse multimedia din lume, dar și de alte tipuri de conținut premium, disponibile prin intermediul familiei sale de branduri, inclusiv iStock© și Thinkstock©. Cu ajutorul tehnologiei sale performante de căutare și recunoaștere a imaginilor, Getty Images deservește consumatori din peste 100 de țări și este primul loc accesat de profesioniștii din media și industriile creative care doresc să descopere, să cumpere sau să gestioneze imagini și alte tipuri de conținut digital. Fotografii săi de top și galeriile de imagini îi ajută pe utilizatori să producă conținut de calitate, ce apare zilnic în ziare, reviste, campanii de publicitate, filme, programe TV, cărți și media online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.