ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, a încheiat un acord de distribuție cu Optoma,...
Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania

Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, a încheiat un acord de distribuție cu Optoma, unul dintre liderii mondiali în designul și producția de videoproiectoare.

În urma încheierii parteneriatului, ELKOTech va distribui gama completă de echipamente și soluții de proiecție ale Optoma, produsele fiind disponibile în oferta partenerilor ELKOTech din luna ianuarie.

“Produsele inovatoare şi raportul calitate-preț foarte bun oferite de Optoma aduc un plus de valoare ofertei ELKO şi completează portofoliul de produse și soluții oferite integratorilor parteneri ELKOTech”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

“Considerăm ELKOTech un partener de încredere, un distribuitor IT experimentat care ni se alătură în planul de creştere şi dezvoltare pe piaţa videoproiectoarelor din România. ELKOTech va asigura un stoc constant al produselor noastre şi preţuri competitive în piaţă”, a declarat Valentin Ilie, reprezentul Optoma în România.

Optoma produce videoproiectoare pentru business, educație, Pro AV și home entertainment, având o gamă completă ce vine în întâmpinarea oricărui client. Cu sediul la Londra, compania are filiale în Europa, SUA și Asia; Optoma Europa, cu sediul în Londra, acoperă Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.