Analizând rezultatele anului 2013, Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce deţine Okazii.ro declară: “Okazii.ro a înregistrat în anul 2013 o creştere a...
okazii.ro graficAnalizând rezultatele anului 2013, Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce deţine Okazii.ro declară: “Okazii.ro a înregistrat în anul 2013 o creştere a volumului tranzacţiilor cu 20% comparativ cu anul trecut. Pentru anul 2014, estimările noastre arată că volumul tranzacţiilor va urma un trend ascendent pe Okazii.ro şi ne aşteptăm la o creştere de aproape 25%.” 

Comparativ cu anul 2012, pe Okazii.ro numărul de produse a crescut în 2013 cu 100%, ajungând în momentul de faţă la 2,8 milioane de produse noi şi second hand, listate în toate categoriile platformei.

Pentru a spori încrederea în cumpărăturile online din cadrul platformei, Okazii.ro a dezvoltat şi dezvoltă continuu servicii de siguranţă: Garantia de Livrare, Plata online cu cardul, Sistemul de calificative şi Utilizator verificat.

“Okazii.ro a devenit dintr-un site de produse second hand un mall cu magazine, oferind produse noi la preţuri atrăgătoare. Astfel, în momentul de faţă, raportul dintre produsele noi şi cele second hand  este pe Okazii.ro de 67% produse noi şi 33% produse second hand”

Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce deţine Okazii.ro. 

Topurile Okazii.ro

  • 500.000 de români au comandat telefonic  cel puţin un produs pe Okazii.ro în 2013
  • 140.000 de vânzători persoane fizice şi juridice au ales platforma  Okazii.ro  pentru a-şi vinde  produsele

 

Topul celor mai cumpărate produse în 2013 pe Okazii.ro:

1. Smartphone iPhone

2. Smartphone Samsung

3. Adidaşi

4. Cărţile de beletristică

5. Tricourile

6. Monedele moderne

7. Tabletele

 Top 7 judeţe din care s-au realizat cele mai multe tranzacţii pe Okazii.ro

Bucureşti şi Ilfov – locul 1,
Cluj – locul 2,
Timiş – locul 3,
Iaşi – locul 4,
Prahova – locul 5,
Constanţa- locul 6,
Braşov- locul 7.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi.  Okazii.ro are peste 2,8 milioane de produse noi şi second-hand în oferta a peste 140.000 de vânzători şi magazine online. În prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

  • Cristi

    28/01/2014 #1 Author

    Trebuie sa recunosc ca ma cam panicasem ca se va duce rau de tot in jos, mai ales cand au marit comisioanele. Eu oricum am continuat sa cumpar de pe okazii. Mi se pare cel mai safe, n-ai cum sa contesti asta, indiferent ce comisioane sunt. Oricum, misto rau. Nu credeam sa vanda de fapt mai mult ca in 2012 chiar si cu marirea facuta.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.