Saxo Bank, o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, a lansat o nouă comunitate de social trading pentru investitori – TradingFloor.com – în...
bani onlineSaxo Bank, o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, a lansat o nouă comunitate de social trading pentru investitori – TradingFloor.com – în variantă beta. Portalul permite celor care tranzacționează în lumea întreagă să-și facă publice tranzacțiile și să le transforme în experiențe sociale.

Într-o declarație comună, cei doi fondatori și co-președinți Saxo Bank, Kim Fournais și Lars Seier Christensen, au afirmat:

“Am vrut să dezlănțuim forța peer-to-peer a jucătorilor din lumea întreagă, permițându-le să se conecteze online cu traderi experimentați, care li se aseamănă, sătui de informațiie venite de la oamenii de vânzări sau bănci”.

Pe noul site, disponibil la beta.tradingfloor.com, investitorii pot să-și împărtășească tranzacțiile, într-o comunitate în care performanța este verificată, deci traderii pot fi siguri de performanțele celor pe care îi urmează sau le copiază comportamentul tranzacțional. Saxo Bank, bancă globală de investiţii, specializată în tranzacţionări online şi investiţii pe pieţele financiare internaţionale, este primul mare jucător din lumea financiară care face o mișcare de o asemenea îndrăzneală în universul multi-asset de social trading online.

“Permitem investitorilor să își facă publice tranzacțiile, să interacționeze, să posteze comentarii și strategii, să discute idei, să se urmeze unul pe celălalt și să-și imite comportamentul tranzacțional. Credem că acest lucru va schimba fundamental atitudinea investitorilor față de tranzacționarea de FX, CFD-uri, opțiuni, futures, titluri și acțiuni în viitor, transformând-o într-o experiență socială”, au mai spus cei doi fondatori ai Saxo Bank.

“Pe noul TradingFloor.com, puteți vedea ce fac cu banii lor cei mai buni participanți la tranzacționări, în orice clasă de asseturi pe care o alegeți. Prezentăm în mod voit numai traderi autentici, cu conturi reale, trazancționându-și proprii bani, pentru a asigura comunitate de social trading pentru investitori serioși”, au precizat Kim Fournais și Lars Seier Christensen.

Noul site TradingFloor.com oferă, de asemenea, o serie de date valoroase pentru trader, cum ar fi vești de pe piețe, date, informații utile și idei de tranzacționare din partea autorilor consacrați din departamentul de analiză al Saxo Bank. Un canal de informații va afișa în timp real date legate de sentimentul investitorilor de pe piață. Corespondentul britanic de la ITV News, multi premiat, Angus Walker, s-a alăturat Saxo Bank și va forma, împreună cu un alt nume “greu”, Owen Thomas, fost prezentator la Bloomberg și BBC World, echipa de transmisiuni TV proprii portalului Saxo Bank.

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii.

Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.