Potrivit informaţiilor vehiculate în presa internaţională, citate de jurnaliştii Android Authority, Samsung ar dezvolta propria pereche de ochelari inteligenţi, Galaxy Glass, pe care intenţionează...
samsung-galaxy-glass-patent-7Potrivit informaţiilor vehiculate în presa internaţională, citate de jurnaliştii Android Authority, Samsung ar dezvolta propria pereche de ochelari inteligenţi, Galaxy Glass, pe care intenţionează să o lanseze în cadrul târgului IFA 2014 ce va avea loc la Berlin în luna septembrie.

Prin acest nou gadget, se pare că oficialii companiei coreene, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa internaţională de electronice, îşi doresc să îşi facă din timp intrarea pe segmentul tehnologiilor portabile. Au făcut-o şi anul trecut, prin lansarea smartwatch-ului Galaxy Gear, anunţat în premieră tot în cadrul evenimentului de la Berlin. Pentru acest an, Samsung va lansa o a doua generaţie a acestui ceas intelligent.

Cu funcţii asemănătoare Google Glass, cel puţin aşa ar reieşi dintr-un material prezentat de Wall Street Journal în luna octombrie a anului trecut, device-ul celor de la Samsung ar urma să se conecteze cu smartphone-ul utilizatorului şi să îi arate acestuia pe ecran informaţii de pe telefon, ca de exemplu apeluri, locaţii, sau să ţină cont de istoricul său sportiv.

Zvonurile privind dezvoltarea ochelarilor inteligenţi de către Samsung au apărut chiar din primăvara anului trecut, la scurt timp după ce Google a dat spre testare programatorilor, şi pentru dezvoltarea unor noi aplicaţii, propriul gadget de acest gen.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.