Atracţia de a avea un cont pe cea mai mare reţea de socializare din lume s-a răspândit la începuturile Facebook aşa cum se răspândeşte...
facebookAtracţia de a avea un cont pe cea mai mare reţea de socializare din lume s-a răspândit la începuturile Facebook aşa cum se răspândeşte o boală contagioasă. Însă, în ultima vreme, tot mai mulţi au început să dezvolte o imunitate. Recent vă povesteam cum în Statele Unite peste 10 milioane de tineri au renunţat la conturile de Facebook în ultimii trei ani.

Comparând rata de creştere a epidemiilor cu cea a reţelelelor sociale online, cercetătorii Princeton anunţă că până în 2017, reţeaua va înceta să mai existe, sfârşind într-un mod similar cu ciuma bubonică.

Trends: peste 10 milioane de tineri din SUA au renunţat la contul de Facebook

Totuşi, reţeaua socială, care pe 4 februarie va sărbători un deceniu de activitate, a reuşit să trăiască mai mult decât rivalii Myspace (platforma a atins vârful în 2007, cu 300 de milioane de useri şi a ieşit din uz în 2011) sau Bebo, însă cercetătorii renumitei Universităţi Princeton sunt de părere că în următorii trei ani îşi va pierde circa 80% dintre utilizatori.

Tech rumors: Facebook ar putea lansa un agregator de ştiri

Oficialii Facebook au raportat 1,2 miliarde de utilizatori activi pe platformă la finalul lunii octombrie a anului trecut şi va trebui să îşi updateze datele la cererea investitorilor la finalul acestei luni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.