Potrivit ETX Capital, odată cu maturizarea pieței, se observă o creștere a timpului alocat acestei activități și a sumelor tranzacționate, însă în același timp...
Andrew_Edwards_CEOPotrivit ETX Capital, odată cu maturizarea pieței, se observă o creștere a timpului alocat acestei activități și a sumelor tranzacționate, însă în același timp crește și gradul de precauție al traderilor.

ETX Capital, companie situată în topul firmelor specializate în investiții și servicii financiare din Marea Britanie, anunță că anul 2014 aduce, odată cu maturizarea pieței, o creștere constantă a sumelor tranzacționate și a timpului alocat acestui tip de activitate. În același timp, date fiind schimbările prin care a trecut piața în ultimii ani, traderii sunt tot mai precauți și caută să testeze și să identifice oportunități cu un risc cât mai scăzut.

“Clienții români încep să fie tot mai conștienți de importanța unui trading responsabil, de aceea deja se observă că alocă tot mai mult timp acestei activități și răspund foarte bine campaniilor bazate pe conturi demo sau pe bonusuri care pot fi câștigate în funcție de sumele tranzacționate“

Andrew Edwards, Chief Executive Officer ETX Capital

În acest sens, și campaniile jucătorilor de pe piața locală trebuie adaptate. Astfel, dincolo de bonusul de 100 de euro oferit celor care doresc să testeze platforma înainte de a începe tranzacționarea cu sumele proprii, pentru clienții care tranzacționează deja din România, în luna ianuarie, spre exemplu, depunerile cash primesc un credit în avans de 50%. În următoarele 60 de zile calendaristice, acest credit bonus poate fi câștigat prin efectuarea unui număr de tranzacții în valoare de 3x din valoarea bonusului.

Potrivit ETX Capital, din totalul pieței de traderi, estimată la circa 100.000, cei activi reprezintă circa 10%. Mai mult, cei care fac trading ca principală activitate reprezintă sub 1% din totalul traderilor.

Totuși, tendințele arată că numărul celor care încep să tranzacționeze pentru prima dată este în creștere, la fel însă și al celor care transformă această preocupare în domeniul principal de activitate, odată ce capătă suficientă experiență.

De asemenea în întâmpinarea nevoii de training existentă pe piața locală, pe 4 februarie, ETX Capital va lansa o serie de seminarii care urmează să fie ținute de traineri din compania londoneză recunoscuți la nivel internațional.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.