BenQ extinde seria de monitoare dedicate pasionaților de jocuri prin lansarea modelului XL2720Z. Dezvoltat de BenQ împreună cu jucători profesioniști, noul monitor integrează tehnologiile Motion...
XL2720Z_1BenQ extinde seria de monitoare dedicate pasionaților de jocuri prin lansarea modelului XL2720Z. Dezvoltat de BenQ împreună cu jucători profesioniști, noul monitor integrează tehnologiile Motion Blur Reduction, Low Blue Light, Gaming-comfort Flicker-free, Gaming Refresh rate Optimization Management (GROM), Display Pilot şi Black eQualizer într-un display generos de 27” Wide, cu timp de răspuns de 1ms și rată de refresh de 144Hz. 

Monitorul XL2720Z dispune de modul de redare FPS (First Person Shooter) realizat în colaborare cu cele mai cunoscute echipe din sportul electronic. Acest mod oferă nivelul optim de luminozitate, contrast, claritate şi balanţă a culorilor pentru o experiență de gaming imersivă.

În plus, pentru obținerea unui avantaj considerabil în fața adversarilor, opțiunea Game Mode Loader oferă posibilitatea încărcării unor setări de display special create și utilizate de gamerii profesioniști pentru jocuri ca: CS GO, Battlefield 3, Call of Duty 3, Diablo 3, Dota 2.

BenQ-XL2720ZÎmpreuna cu rezoluția Full HD, timpul de răspuns de 1 ms și rata de refresh de 144 Hz, tehnologia Motion Blur Reduction îmbunătățește calitatea vizuală a fiecărui cadru în mişcare, rezultând imagini clare și fluide chiar și în jocurile cu acțiune foarte rapidă, de tip shooter, în care fiecare milisecundă câștigată poate însemna victoria.

Sesiunile de gaming devin mai confortabile cu tehnologia Low Blue Light de ajustare a spectrului de lumină albastră, cauza principală a oboselii ochilor. Utilizatorii nu mai au nevoie de protecție suplimentară, de genul ochelarilor cu lentile galbene, atunci când petrec mult timp în joc.

BenQ_XL2720ZGaming Refresh rate Optimization Management (GROM) oferă rate de reînprospătare optime de 144/120/100Hz pentru rezoluţii diferite asigurînd cursivitate imaginii, iar toate detaliile jocului sunt redate cu uşurinţă. Tehnologia super rapidă de procesare a imaginilor împreună cu Display Mode (Mod afişare) şi Smart Scaling (Scalare inteligentă) permit monitorului BenQ XL2720Z să ofere pasionaților de jocuri o rată totală de împrospătare cu un plus de acţiune şi realism. Totodată, timpul de răspuns de 1ms asigură o tranziţie lină între imaginile afișate, fără efectul „fantomă” creat pe monitoarele cu un timp de răspuns mai lent.

XL2420z_Controller [800x600]Funcţia Black eQualizer este concepută pentru a oferi un nivel fără precedent de control şi de vizibilitate. Scenele întunecate sunt iluminate local, fără supra-expunerea zonelor luminate, pentru a păstra detaliile vitale, clare, care să permită jucătorilor să vadă toate punctele critice şi să reacţioneze rapid în orice situaţie ar fi puşi de adversari.

Tehnologia Gaming-comfort Flicker-free, dezvoltată în colaborare cu jucătorii profesionişti, oferă monitotului XL2720Z o îmbunătăţire importantă prin eliminarea pâlpâitului la toate nivelurile de luminozitate. Această tehnologie reduce oboseala ochilor şi creşte performanţa jocului prin confort vizual extrem chiar şi pentru cei mai înverşunaţi jucători prinşi în acţiune ore întregi. Echipat cu tehnologia Gaming-comfort Flicker-free, Monitorul BenQ pentru jocuri este o armă epică împotriva rivalilor supremi în gaming.

Mulțumită funcției Display Mode, diagonala display-ului poate fi ajustată de la 17″ (4:3) până la 24″W (16:9), opțiune utilă mai ales în turneele de gaming care impun condiții speciale, iar cu opţiunea Smart Scaling se poate personaliza dimensiunea imaginii.

Noul software al Display Pilot permite realizarea ajustărilor direct pe ecran şi comoditatea accesului direct la site-ul Modului Game Loader pentru descărcarea şi instalarea setărilor presetate de afişare a jocurilor lor favorite sau instant la ecranul jucătorului profesionist.

Noul BenQ XL2720Z este certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2, şi beneficiază de tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™, ce oferă experienţe de gaming şi entertainment de excepţie, fără compromisuri în ceea ce priveşte realismul.

XL2720Z vine cu un controler special. Acest controler are trei butoane presetate, astfel utilizatorul poate să personalizeze şi salveze setările de afişare pentru activităţi ca jocuri video, office sau filme. Utilizând rotiţa de derulare al controlerului special pentru a naviga rapid şi a modifica setările OSD. Se elimină procesul greoi şi plictisitor de ajustare a setărilor monitorului. Acum trecerea între presetări se face extrem de uşor.

Monitorul XL2720Z va fi disponibil la partenerii BenQ din România începând cu luna februarie la un preţ recomandat de 2199 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.