Constructorul de avioane Airbus, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil,  va prezenta noua aeronavă A350 XWB  în cadrul...
A350 MSN2Constructorul de avioane Airbus, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil,  va prezenta noua aeronavă A350 XWB  în cadrul Singapore Airshow, eveniment care va avea loc luna viitoare,  aceasta fiind prima apariţie a noului star al companiei europene.

A350 XWB este cea mai modernă aeronavă de mărime medie cu corp larg la nivel mondial, iar la momentul actual se află într-o fază avansată a programului de testare. Intrarea în serviciul comercial este programată pentru trimestrul patru al acestui an.

Airbus a început testele la mare altitudine pentru A350 XWB – Galerie Foto

Participarea aeronavei la evenimentul din Singapore va oferi vizitatorilor posibilitatea să o vadă de aproape atât la sol cât şi în zbor, când vor fi demonstrate manevrabilitatea, desigul parte şi nivelul de zgomot foarte redus. Având o cabină foarte largă şi o capabilitate de zbor non-stop de până la 8.250 mile nautice, A350 XWB va răspunde foarte bine nevoilor companiilor aeriene din Asia-Pacific, care au curse către Europa şi America de Nord. La ora actuală, comenzile ferme pentru acest model în regiunea menţionată totalizează 244 de unităţi, reprezentând 30% din vânzările totale. Până acum, 812 aeronave A350 XWB au fost comandate de către 39 de clienţi la nivel mondial.

În acelaşi timp, Asiana Airlines a selectat  Airbus Flight Hour Services (FHS) pentru a livra componente suport pentru flota sa de aeronave A380. Acordul FHS, valabil 10 ani, acoperă componentele înlocuibile de linie pentru A380, garantează disponibilitatea piselor de schimb pe toată durata de serviciu şi existenţa unui stoc la baza principală a clientului şi la alte staţii, precum şi reparaţiile.

Bătălia din aer: Airbus, record de comenzi în 2013

Compania sud coreană Asiana Airlines va deveni cel de la 12-lea operator de A380 o dată cu livrarea primei aeronave de acest tip în cel de al doilea trimestru al acestui an. Compania aeriană are comenzi ferme pentru şase aeronave A380 care vor deservi rutele principale din Seul către SUA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.