Cele mai recente informaţii vehiculate în presa internaţională anunţă faptul că urmatorul smartphone realizat de Sony, una dintre cele mai importante companii din tehnologie...
sony_xperia_z1Cele mai recente informaţii vehiculate în presa internaţională anunţă faptul că urmatorul smartphone realizat de Sony, una dintre cele mai importante companii din tehnologie la nivel mondial, ar putea avea înregistrarea video 4K ca dotare standard.

Creat pentru a fi flagshipul companiei japoneze, noul model, nume de cod Sirius, ar urma să aibă o super cameră digitală care i-ar permite înregistrări la rezoluţii uimitoare în una dintre cele mai hot tehnologii ale momentului.

Planurile Sony pentru 2014: smartphone-uri noi cu focus pe clienţii din pieţele emergente

Nu ne-ar mira acest lucru mai ales dacă luăm în considerare faptul că Sony a fost una dintre companiile producătoare de televzoare HD prezente la CES care a mizat foarte mult pe integrarea 4K în următoarele generaţii de televizoare şi ecrane.

Potrivit Xperia Blog, cel mai nou gadget Sony va avea şi alte caracteristici demne de luat în seamă: un ecran LCD de 5,2 inci, 3GB de RAM şi cel puţin un procesor Qualcomm Snapdragon 800.

Televizoarele 4K Ultra HD și Full HD LED BRAVIA vin cu un nou design inovator Wedge

Aceleaşi surse precizează faptul că smartphone-ul va avea ca sistem de operare Android 4.4.2.

Cel mai probabil, zvonurile vor înceta odată cu deschiderea Mobile World Congress, care va avea loc la Barcelona la finalul lunii februarie, moment în care mulţi producători din lumea tech vor arăta noutăţile acestui an.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.