QlikTech fost desemnat lider în materie de soluții de Business Intelligence (BI) pentru sectorul de sănătate la nivel mondial, potrivit studiului „Analiza sistemului de...
sanatateQlikTech fost desemnat lider în materie de soluții de Business Intelligence (BI) pentru sectorul de sănătate la nivel mondial, potrivit studiului „Analiza sistemului de sănătate: Înțelegând piesele puzzle-ului” publicat de KLAS, una dintre cele mai importante firme de cercetare din lume, specializată în monitorizarea și raportarea performanței furnizorilor din sistemul medical.

Punctajul obținut de QlikTech în acest studiu este bazat pe feedback-ul direct oferit de furnizorii de servicii medicale care au folosit platforma QlikView Business Discovery. De asemenea, punctajul reflectă gradul de performanță al software-ului QlikView în materie de calitate a serviciilor, ușurință în implementare și asistență.

Cu un punctaj general de 85,7, QlikView a fost apreciat pentru soluțiile de tip visual data discovery și s-a situat pe locul întâi prin comparație cu alți furnizori din acest domeniu în ceea ce privește satisfacția clienților și ușurința în utilizare.

QlikTech și-a depășit competitorii la indicii de performanță legați de calitatea programelor de training, timpul de răspuns al produsului, livrarea de noi tehnologii, dar, mai important, în special pentru că se ridică de fiecare dată la înălțimea așteptărilor utilizatorilor.

Dintre toate companiile analizate, QlickTech este cel mai bine cotat furnizor când vine vorba de raportul calitate-preț. Mai mult decât atât, 100% dintre clienții intervievați au spus că ar cumpăra QlikView din nou și că acesta oferă servicii de asistență de încredere. „Capabilitățile platformei QlikView oferă cea mai bună experiență pentru un consumator final, experiență pe care nu am obținut-o cu ajutorul altor platforme”, a declarat vicepreședintele unui mare furnizor de servicii medicale. „Gradul de satisfacție al utilizatorului este foarte mare, iar aceasta este cea mai bună experiență pe care am avut-o vreodată cu un program de Business Intelligence.”

Consolidarea QlikTech în zona soluțiilor de Business Intelligence de tip self service continuă pe măsură ce furnizorii de servicii medicale din mediul public și privat caută alternative pentru software-urile tradiționale care le rezolvă cu greu problemele legate de volumele mari de date acumulate. Această incapacitate de a agrega, explora și accesa eficient volume mari de date contribuie la apariția diferitor probleme financiare, a cozilor de așteptare, a limitărilor de resurse și crește vulnerabilitatea în fața erorilor medicale. În plus, oamenii cer transparență și industria se îndreaptă către concepte precum medicina bazată pe dovezi (Evidence-Based Medicine – EBM), plata în funcție de performanță (Pay for Performance – P4P), grupuri omogene de diagnostic (Diagnosis-Related Groups – DRG) și planuri de sănătate configurate de pacienți (Consumer-Directed Health Plans – CDHP).

Cu ajutorul soluției accesibile de Business Discovery de la QlikView, peste 1.000 de furnizori de servicii medicale, de la spitale și sanatorii la furnizori de servicii de îngrijire la domiciliu și servicii ambulatorii, au ales QlikView pentru a-și depăși problemele de Business Intelligence și a îmbunătăți performanța serviciilor oferite.

În România, platforma QlikView este disponibilă exclusiv prin Plaut Consulting Romania și rețeaua sa de distribuitori autorizați. Plaut Consulting Romania, subsidiara locală a grupului austriac Plaut Consulting, își desfășoară activitatea sub această denumire de la începutul anului 2010, în urma unui proces internațional de schimbare a identității care a urmat fuziunii la nivel internațional cu compania Acctus. Compania oferă atât servicii de consultanță în IT și management, cât și soluții de optimizare a administrării proceselor de business.

Plaut combină consultanța de business cu implementări IT orientate spre soluții. Compania a fost fondată în 1946, la Hanovra, de către Hans-Georg Plaut. Pornind de la metoda sa de calculare a costurilor marginale și a costurilor directe, grupul de consultanță Plaut Consulting Group este prezent în Germania, Elveția, Austria și o serie de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Cehia, Polonia și Rusia, și numără peste 250 de angajați. Din septembrie 2011, Plaut este membră a grupului msg system.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.