Finalul lui 2013 a demonstrat că părinții activi online îşi doresc să dezvolte abilitățile copiilor, astfel că, potrivit informaţiilor furnizate de oficialii elefant.ro, unul...
elefant_ro (Small)Finalul lui 2013 a demonstrat că părinții activi online îşi doresc să dezvolte abilitățile copiilor, astfel că, potrivit informaţiilor furnizate de oficialii elefant.ro, unul dintre cei mai importanţi retaileri online din ţara noastră, anul trecut, jocurile de strategie şi inteligenţă au fost printre cele mai vândute din portofoliul retailerului.

În topul celor mai cumpărate jocuri, 7 poziții sunt deținute de seturi LEGO, un mare interes fiind acordat şi jocurilor din seria IQ (IQ Twist și IQ Fit), jocului de strategie Camelot Junior și jocului de management Monopoly Empire. Păpușile din seria Monster High au fost preferatele fetelor în 2013, iar pentru copiii de până în 3 ani părinții s-au orientat către foarte popularul cățeluș vorbitor cu care micuții pot învăța cuvinte în limba română. În 2013, valoarea medie a comenzilor la categoria jucării pe elefant.ro a fost de 104 lei, cu 38% mai mult față de 2012.

New trends: Cine au fost cei mai cumparati autori romani in 2013 pe elefant.ro

“Un mall dedicat familiei nu poate exclude produsele dedicate copiilor pentru creșterea cărora părinții investesc uneori și peste 30% din economia totală a gospodăriei. Din acest motiv, elefant.ro dorește să ofere părinților un loc unic unde aceștia să poată cumpăra cât mai multe produse necesare dezvoltării celor mici. Ne propunem ca în următoarele luni să extindem oferta elefant.ro pentru copii cu peste 5000 de produse, din mai multe categorii, de la accesorii școlare, până la îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de îngrijire“, explică Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Nu doar copiii sunt destinatarii jocurilor comandate online, ci și adulții. “Coloniștii din Catan”, un joc de strategie destinat celor cu vârste de peste 14 ani a fost cel mai cumpărat joc în 2013.

elefant.ro comercializează online jocuri și jucării din 2012, în cursul anului trecut oferta din această categorie crescând cu mai mult de 300% ca număr de produse.

www.elefant.ro oferă clienților săi peste 100.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.