La scurt timp de la lansarea pe piaţa americană, LG G Flex, unul dintre cele mai revoluţionare modele de telefoane mobile inteligente lansate de...
LG G Flex 003La scurt timp de la lansarea pe piaţa americană, LG G Flex, unul dintre cele mai revoluţionare modele de telefoane mobile inteligente lansate de compania sud-coreeană va ajunge şi în câteva ţări europene.

Lansat la finalul lunii octombrie a anului trecut, LG G Flex se bucură de o formă unică care urmează conturul feței, fiind primul dispozitiv care oferă pe piață un astfel de design. În plus, device-ul are şi alte caracteristici demne de luat în seamă: procesor 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon, ecran de 6-inch HD (1280 x 720), memorie 2GB, camere foto de 13MP, respectiv 2.1MP şi sistem de operare Android Jelly Bean 4.2.2.

Gadget trends: LG lansează oficial la nivel global primul smartphone cu adevărat curbat

Gadgetul a fost adus mai întâi pe piaţa coreeană, croindu-şi drum spre Hong Kong şi Singapore. În Statele Unite a intrat recent în portofoliul operatorului AT&T, la preţul de 299 de dolari (cu abonament pe 2 ani), iar alţi operatori americani îl vor avea începând cu finalul acestei luni.

Europa nu va rămâne mult în urmă. Deşi nu s-a anunţat data oficială de lansare şi preţul la care se va putea achiziona, reprezentanţii LG au ales ţările de pe bătrânul continent în care revoluţionarul device va fi prezent: pentru început, Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Suedia şi Austria.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.