Nici nu şi-au făcut încălzirea prea bine pe rafturile magazinelor şi în buzunarele fanilor că variantele 5C şi 5S lansate de gigantul american Apple...
appleNici nu şi-au făcut încălzirea prea bine pe rafturile magazinelor şi în buzunarele fanilor că variantele 5C şi 5S lansate de gigantul american Apple în toamna anului trecut se pregătesc să fie istorie şi să lase loc unei noi generaţii de smartphone-uri.

Cel puţin aşa se întâmplă dacă ne luăm după zvonurile care au început să apară privind componentele, procesorul, camera foto sau display-ul următorului telefon Apple, iPhone 6.

Gadget trends: Apple şi Samsung, două treimi din piaţa de smartphone-uri din SUA

Cele mai recente informaţii vehiculate în presa internaţională şi pe piaţa de profil anunţă faptul că următorul iPhone ar putea veni, la fel ca varianta 5, în două modele. Una dintre diferenţele dintre ele, mărimea ecraunului: unul ar putea fi de 4,7 inci, cu 1280 x 720 pixeli, celălalt fiind de 5,7 inci, cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, numai bună pentru a intra în categoria Retina display.

iPhone 6, un nou concept – galerie foto

Potrivit jurnaliştilor Slashgear, pontul ar veni de la analistul şef al International Electronic Business care spune că iPhone-ul de dimensiuni mai mici ar fi deja în teste, urmând să fie produs în 2-3 milioane de exemplare până în luna mai a acestui an. Potrivit acestuia, versiunea mai mare a noului iPhone nu a intrat încă în teste, ceea ce sugerează faptul că ar putea fi lansat spre finalul anului sau chiar în 2015.

Magazin dedicat pentru fanii Apple: o companie din Malta deschide primul magazin iCentre în Promenada – GALERIE FOTO

Nu ştim şi nici nu garantăm că informaţiile sunt adevărate, însă urmărind evoluţia companiei americane, e important să luăm în considerare faptul că Apple va aduce cu siguranţă schimbări destul de importante în noua generaţie de iPhone.

GALERIE FOTO Gadget trends: Apple înlocuieşte iPhone 5 cu două smartphone-uri, introduce scanarea amprentelor şi lansează iOS7

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.