Logitech a lansat Logitech X100 Mobile Speaker, o boxă arătoasă ce poate fi folosită în orice loc şi care asigură cel mai bun sunet...
X100MobileSpeaker_FAMILY_ALL_1Logitech a lansat Logitech X100 Mobile Speaker, o boxă arătoasă ce poate fi folosită în orice loc şi care asigură cel mai bun sunet din clasa sa. Cu un design extrem de atrăgător, Logitech X100 Mobile Speaker este o boxă de dimenisuni mici, dar care oferă un sunet clar şi plin. Oriunde o folosesti, Logitech X100 se conectează prin Bluetooth la dispozitivul responsabil cu muzica, bateria sa garantează o utilizare de cinci ore iar microfonul integrat îţi permite să porţi convorbiri telefonice hands-free.

“Am conceput Logitech X100 Mobile Speaker pentru a oferi o experienţă connect-and-play intuitivă,” a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria şi Moldova în cadrul Logitech. “Design-ul său compact face ca transportarea lui să fie uşoară, oriunde te duci, iar redarea muzicii de pe dispozitivul tău cu Bluetooth este la îndemână. X100 este un companion de călătorie perfect.”

Logitech X100 Mobile Speaker va fi disponibil în cinci culori îndrăzneţe care evidenţiază stilul foarte personal al boxei: gri, galben, portocaliu, roşu şi verde. Boxa se încarcă cu ajutorul unui cablul micro-USB.

Logitech X100 Mobile Speaker va fi disponibil în Europa începând cu luna ianuarie la un preţ recomandat de 49,99 Euro.

Logitech X100_4

Logitech X100_3

Logitech X100_2

Logitech X100_1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.