Clienţii Adobe Creative Cloud au, începând din 15 ianuarie, acces la funcţia de printare 3D din Photoshop. Programul de graphic design poate fi folosit...
3d-printerClienţii Adobe Creative Cloud au, începând din 15 ianuarie, acces la funcţia de printare 3D din Photoshop. Programul de graphic design poate fi folosit acum pentru a adăuga culoare şi textură şi pentru a vedea cum vor arăta obiectele odată printate înainte de începerea procesului efectiv.

Odată ce obiectul este gata să ia viaţă, utilizatorii pot exporta documentul ca fişier sau îl pot trimite direct către imprimantă. Tot ce vă trebuie acum este o imprimantă cu capacităţi 3D, dar aceast lucru se poate rezolva într-o secundă.

will.i.am, director de creaţie în cadrul 3D Systems

Mai întâi a fost Microsoft (în noiembrie anul trecut, compania a integrat programul de printare 3D pe Windows 8.1), acum sunt cei de la Adobe, iar nişa printurilor 3D va lua un avânt nemaiîntâlnit.

Până acum, realizarea unui obiect pentru printare 3D era un proces greoi, care necesita trecerea prin câteva aplicaţii de software atât pentru design cât şi pentru pregătirea acţiunii de printare.

Star Trek tech really not that far away now: 3D printing is heading toward mainstream adoption

Potrivit jurnaliştilor GIGAOM, adoptarea nativă a suportului pentru printare 3D pe Windows are potenţialul de a atrage 100 de milioane de clienţi, în timp ce lansearea serviciului de către Adobe pentru Photoshop ar putea fi mai atractivă pentru cei 1,4 milioane de utilizatori ai Creative Cloud.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.