COSMOTE România anunţă prelungirea ofertei promoţionale lansate la finalul lunii noiembrie anul trecut până la data de 31 ianuarie 2014, ca urmare a succesului înregistrat...
cosmote gadget trendsCOSMOTE România anunţă prelungirea ofertei promoţionale lansate la finalul lunii noiembrie anul trecut până la data de 31 ianuarie 2014, ca urmare a succesului înregistrat de portofoliul cu beneficii duble.

Astfel, clienții cu abonament ai COSMOTE România se mai pot bucura până la 31 ianuarie 2014 de beneficiile duble incluse în planurile tarifare COSMOTE Free şi de reducerea de 20% din valoarea abonamentului lunar de voce sau date COSMOTE, dacă acesta este activat împreună cu un serviciu TV Romtelecom (Variat, Extra sau Maxim) în reţeaua magazinelor COSMOTE.

În plus, până la aceeaşi dată, rămâne disponibil pentru activare planul tarifar Free L cu 15 euro abonament lunar, care oferă nelimitat internet, minute naţionale şi internaţionale zona 1, minute COSMOTE şi Romtelecom fix, mesaje naţionale şi în reţea, precum şi acces 4G gratuit.

De asemenea, pentru clienții prepaid, COSMOTE continuă să ofere până pe 31 ianuarie 2014 apeluri și SMS-uri nelimitate în rețea și beneficii duble pentru extraopțiunile Start Unlimited, Super Unlimited și Premium.

Totodată, COSMOTE va furniza clienților cu abonament şi celor de cartele preplatite trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp, până la 31 ianuarie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.