Flipboard sau Pulse ar putea da nas în nas în curând cu un concurent redutabil, un agregator de ştiri denumit Paper, deţinut de gigantul...
facebookFlipboard sau Pulse ar putea da nas în nas în curând cu un concurent redutabil, un agregator de ştiri denumit Paper, deţinut de gigantul din social media Facebook, scrie presa internaţională despre zvonurile care planează în jurul companiei.

Potrivit informaţiilor vehiculate de diverşi apropiaţi ai Facebook, spre deosebire de Flipboard, care prezintă ştirile într-un format care ne aminteşte de reviste, serviciul la care ar lucra echipa site-ului de social media ar urma să prezinte ultimele ştiri care împânzesc internetul într-un format asemănător ziarelor print.

Se pare că proiectul ar fi fost dezvoltat iniţial ca un feature al secţiunii de news din site în cadrul uneia dintre cele mai recente schimbări de design ale Facebook, însă s-a renunţat la el.

Oficialii Facebook nu au confirmat existenţa unui asemenea serviciu, însă veridicitatea informaţiei s-ar putea testa destul de rapid. Potrivit jurnaliştilor Engadget care au citat sursele apropiate companiei, Paper ar putea fi lansat până la finalul acestei luni fie ca aplicaţie de sine stătătoare, fie ca website pentru mobile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.