Irina Alionte, o tanara antreprenoare (25 de ani) cu propria afacere in Londra isi doreste sa le arate tinerilor din Romania care sunt pasii...
Irina Alionte (foto Facebook)

Irina Alionte (foto Facebook)

Irina Alionte, o tanara antreprenoare (25 de ani) cu propria afacere in Londra isi doreste sa le arate tinerilor din Romania care sunt pasii indeplinirii viselor profesionale. Irina organizeaza conferinta Born2Succeed despre succes si dezvoltare personala, in cadrul careia ii va aduce la Bucuresti pe toti mentorii ei britanici.

In 2012, Irina Alionte avea in Romania o afacere de familie de succes si perspective de a parcurge traseul antreprenorial. Pe langa experienta de aici, Irina si-a dorit sa se specializeze si a urmat in Marea Britanie un masterat in Marketing si Strategie la o scoala de business: Universitatea Warwick.

Ulterior, la 24 de ani, a luat decizia de a incepe propria afacere pe cont propriu la Londra. A cunoscut antreprenori cu experienta care au crezut in ea si, astfel, a primit finantare si indrumare de la cea mai mare organizatie de mentoring din Marea Britanie.

Avand sustinerea mentorilor, Irina a reusit sa extinda conceptul ei inovator de evenimente de fitness (Club Cardio) in mai multe orase din Anglia si a primit premiul Best Business Growth dupa doar un an de la infiintarea afacerii. Intre timp, Irina a devenit empowerment coach, a avut mai multe aparitii in prea scrisa din Marea Britanie si a fost invitata la mai multe evenimente menite sa inspire tinerii antreprenori.

Citeste si:

– O româncă, printre câștigătorii ediției 2013 a Premiului UE pentru Literatură

– O româncă învață metode interactive de predare de la specialiştii NASA

– O româncă, printre cei mai buni fotografi ai lumii: Alecsandra Drăgoi a câștigat titlul “Youth Photographer of the Year”

In experienta proprie din Romania, Irina a simtit de multe ori ca nu exista un sistem de sustinere pentru tinerii cu idei de afaceri care vor sa isi ia responsabilitatea asupra vietii si sa isi transpuna viziunea in practica. Asa ca acum isi doreste sa le ofere tinerilor o sansa in plus si sa impartaseasca din experienta ei, aducandu-i in Romania pe cei care i-au fost aproape si au ajutat-o sa ajunga unde este acum.

“Au fost 3 persoane influente si de succes care m-au insipirat pe parcursul experientei mele antreprenoriale, antreprenori cu experienta care calatoresc in toata lumea ca speakeri internationali. Vreau sa ii aduc in Romania pentru ca eu cred foarte mult in tinerii romani, in potentialul lor nebanuit si in posibilitatea de a-si transforma cele mai indraznete vise realitate, au nevoie doar de un imbold”, marturiseste Irina.

Born2Succeed_Facebook-CoverIrina pregateste o conferinta de un weekend, Born2Succeed, in cadrul careia impreuna cu mentorii sai le va transmite si altor tineri romani increderea si inspiratia de care au nevoie. Ei le vor arata participantilor ca totul este posibil atata timp cat cred in fortele proprii si isi aleg modele de succes.

Cei trei mentori sunt cunoscuti speakeri internationali ce ii vor invata pe tineri tot ce trebuie sa stie despre depasirea fricilor si transformarea obstacolelor in oportunitati si cum sa se programeze mental pentru reusita. Surpriza evenimentului Born2Succeed va fi momentul de boardbreaking, in care tinerii vor sparge in mod simbolic barierele pentru a atinge succesul pe care il merita.

Conferinta Born2Succeed se va desfasura in weekendul 15-16 martie 2014 si va reuni trei speakeri britanici ce sustin prezentari in toata lumea: Tosin Ogunnusi, Empowerment Coach numarul 1 in Marea Britanie, Ketan Makwana si Justin Devonshire, mentori de business si antreprenori.

Intr-un interviu in Business Magazin, Irina Alionte sustine ca organizează in prezent circa zece evenimente lunar, din care castiga 5.000 de lire sterline. Mai mult, la 30 de ani vrea sa faca primul milion de lire sterline, mai spune tânăra de 25 de ani, la un an de la demararea afacerii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.