Retailerul de incaltaminte si accesorii IL PASSO, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de profil, a dat startul sezonului reducerilor de iarna....
IL PASSO, pret initial 999 lei, pret redus 599 lei (2)Retailerul de incaltaminte si accesorii IL PASSO, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de profil, a dat startul sezonului reducerilor de iarna.

Designerii brandului au pregatit pentru clientii care trec pragul magazinelor  zeci de modele de ghete, cizme, pantofi de ocazie, balerini sau genti, la preturi reduse cu pana la 60%.

Cele mai cool modele? De la ghetele Chelsea pana la modelele de inspiratie rock, toate acestea se regasesc printre propunerile de ghete pe care brandul le are pentru sezonul de sales. Alte piese aflate la reducere sunt cizmele peste genunchi, modelele cu detalii metalice sau pantofii accesorizati cu pietre pretioase.

Domnii pot opta pentru pantofi sport in nuante de negru, maro sau bleumarin, dar si pentru ghete cu accente de culoare. De asemenea, preturi reduse au si pantofii monks, modelele clasice si piesele din piele intoarsa in nuante de bordo, verde si albastru.

Potrivit reprezentantilor IL PASSO, reducerile sunt valabile pana pe 28 februarie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.