Cele mai recente zvonuri din piaţă, alimentate în parte şi de declaraţiile unora dintre oficialii companiei japoneze, indică faptul că Sony ar putea intra...
windowsphone8Cele mai recente zvonuri din piaţă, alimentate în parte şi de declaraţiile unora dintre oficialii companiei japoneze, indică faptul că Sony ar putea intra între-un parteneriat cu Microsoft pentru producerea unui Windows Phone până la finalul acestui an.

Într-un interviu acordat jurnaliştilor TechRadar, şeful operaţiunilor europene ale diviziei de mobile a Sony, Pierre Perron, a declarat faptul că Sony îşi doreşte mai mult decât să fie producătorul unor gadgeturi care folosesc un singur sistem de operare, precizând totodată faptul că acordarea unei atenţii deosebite unui singur sistem de operare nu este viabilă pe termen lung.

Imagini ale unui prototip Sony Windows Phone au ieşit la iveală de câteva ori în ultimii ani, un lucru fiind sigur: compania testează software-ul pentru smartphone-uri al Microsoft.

Cele mai recente zvonuri au apărut iar după ce atât oficialii Sony cât şi cei ai ZTE au declarat că iau în considerare crearea hardware-ului Windows 8 Phone.

Reprezentanţii Microsoft ar urma să prezinte un update al versiunii Windows Phone 8.1 în luna aprilie şi este aprope sigur că în acel moment va exista şi o versiune hardware asociată update-ului. În cazul în care Sony va crea noul smartphone alimentat de Windows, este posibil ca acesta să fie sub brandul Vaio, acelaşi folosit de companie pentru gama de PC-uri cu Windows.

În prezent, Nokia domina piaţa Windows Phone.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.