Compania de transport aerian TAROM, unul dintre cei mai mari jucători aflaţi pe piaţa locală de profil, a lansat prima campanie de reduceri din...
taromCompania de transport aerian TAROM, unul dintre cei mai mari jucători aflaţi pe piaţa locală de profil, a lansat prima campanie de reduceri din acest an.

Potrivit unui anunţ al transportatorului autohton, în perioada 13-31 ianuarie, clienţii pot achiziţiona bilete de avion dus-întors către destinaţii precum Atena, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Munchen, Praga, Viena sau Roma la tariful de 99 de euro de persoană, cu toate taxele incluse.

Dacă decideţi să profitaţi de oferta TAROM, nu trebuie să uitaţi faptul că aceste bilete sunt valabile pentru călătoriile din perioada 20 ianuarie-14 martie.

Wizz Air demarează primele promoţii din 2014: 20% off la rezervările făcute pe 9 ianuarie

În acelaşi timp, TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski sau snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna si Geneva. Transportul echipamentelor sportive este oferit suplimentar faţă de norma de bagaj standard acceptată gratuit.

Travel trends: cele mai cool 10 destinaţii de vacanţă pentru 2014

Preţuri numai bune pentru un Valentine’s Day romantic, am spune noi!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.