Noile boxe wireless și sisteme audio devin centrul de atenție în orice încăpere prin calitatea sunetului pe care îl oferă. Dezvoltate în colaborare cu...
Sony SRS-X9 Speaker SystemNoile boxe wireless și sisteme audio devin centrul de atenție în orice încăpere prin calitatea sunetului pe care îl oferă. Dezvoltate în colaborare cu Sony Music, aceste sisteme wireless sunt special concepute pentru a reda un sunet bogat, bine echilibrat, în ton cu trendurile muzicale din ziua de azi.

Sunetele puternice de bas sunt aduse la viață de subwooferul din sistemul de boxe premium 2.1[i], păstrând tonul balansat și acuratețea coloanei sonore. Conectivitatea wireless este suportată de tehnologia aptX, specifică tehnologiei Bluetooth® pentru audio și potrivită pentru redarea audio de pe CD playere și boxe cablate.

Noile sisteme sunt proiectate pentru un stil de viață digitalizat și modern, oferind mai multe opțiuni de conexiune și redare audio. Muzica poate fi redată printr-o simplă atingere a smartphone-ului sau tabletei echipate cu tehnologia NFC. Conexiunea prin Bluetooth® sau WiFi[ii] cu tablete sau smartphone-uri se realizează în mod automat. Serviciile de streaming audio precum Music Unlimited Spotify sau TuneIn Radio pot fi ușor accesate și folosite, fără utilizarea vreunui PC. Aplicația SongPal™ permite controlul facil și intuitiv al sistemelor Sony, iar aplicația AirPlay redă ușor muzica de pe iPad sau iPhone. Noile sisteme audio dispun și de câte două porturi USB, pentru conexiunea rapidă la telefon, laptop sau alte dispozitive mobile.

Sistemul de boxe wireless SRS-X9

Sony SRS-X9Vârful de gamă al noii serii, modelul SRS-X9 WiFi, redă muzica preferată la cea mai bună calitate, datorită tehnologiei avansate Sony Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HXTM)[iii] care rafinează și îmbunătățește semnalul audio, redând și armonicile de înaltă frecvență, pierdute de obicei în fișierele audio intens comprimate în formate MP3 și AAC. DSEE HX oferă sunete la înaltă rezoluție audio, așa cum au fost inițial înregistrate de către artiști. De la subwooferul dublu amplificat până la radiatoarele dual pasive, sistemul premium 2.1 redă întreaga gamă de sunete, cu un bass precis și un ton bine balansat și bogat. Amplificatorul S-Master HXTM Audio[iv] redă muzica la o putere de 154W, iar împreună cu tehnologia unică de la Sony, Clear Audio+[v], sunetele de bass și cele medii sunt reproduse realist.

Sistemul de boxe wireless SRS-X7

Cu un design la fel de atrăgător, dar mai compact decât sistemul SRS-X9, modelul SRS-X7 redă muzica cu o putere de 32W. Boxele cu tehnologie WiFi și Bluetooth®, oferă multe dintre caracteristicile modelului SRS-X9, inclusiv tehnologiile aptX, DSEE – Digital sound enhancement, Clear audio+ și S-Master Digital Amplifier. Bateria reîncărcabilă încorporată oferă o autonomie de până la șase ore de redare continuă.

Sistemul de boxe wireless SRS-X5

SRS-X5 este un sistem portabil cu Bluetooth®, ideal atât pentru interior, cât și pentru exterior. Sistemul vine cu o baterie reîncărcabilă încorporată, cu o autonomie de până la opt ore, fiind perfect pentru excursii sau pentru relaxare în aer liber. SRS-X5 redă muzica la o putere de 20W, cu un ton balansat și sunete puternice de bas. Asemenea celorlalte modele, SRS-X5 suportă tehnologiile aptX , Clear Audio+ și S-Master Digital. Conexiunea prin Bluetooth® permite conversațiile prin hands-free de pe telefon, fără a pierde rândul piesei ascultate în acel moment, din playlist.

Design-ul sistemului SRS-X5 facilitează transportul dintr-un loc în altul. Carcasa puternică a lui SRS-X5 (disponibilă și la modelul SRS-X7) este special gândită pentru protecția împotriva loviturilor și zgârieturilor.

Sistemele audio Wireless All-in-One CMT-X5CD și CMT-X7CD cu radio și CD player Sistemul audio wireless All-in-One compact îmbină cu succes redarea audio tradițională cu cea wireless. CMT-X5CD și CMT-X7CD dispun de un design stilizat, modelul de marcă al noii linii de boxe și sisteme audio: un aspect premium, cu un finisaj neted și elegant.

Cele două modele oferă un adevărat rasfăț auzului, redând muzica la o putere de 40W. Asemenea celorlalte modele noi, CMT-X5CD și CMT-X7CD dispun de tehnologiile aptX, DSEE, Clear Audio+ și S-Master Digital Amplifier. Basul este reprodus realist și puternic, în armonie cu întreaga suită de sunete.

Cu aceste sisteme all-in-one poți asculta muzicia perferată din orice sursă. Printre funcțiile încorporate se numără redarea de pe CD și USB, FM sau DAB-radio[vi]. Conexiunile wireless sunt realizate prin Bluetooth®, NFC and WiFi[vii].

În completarea noii linii de boxe și sisteme audio wireless se află o nouă gamă de ceasuri cu radio[viii], cu un design atragător și prietenos. Noile modele de sisteme audio de la Sony vor fi disponibile în Europa din luna Aprilie 2014.[i] Pentru modelele: SRS-X5, SRS-X7 șiSRS-X9.

[ii] Prezent la modelele : SRS-X7, SRS-X9  și CMT-X7CDB.

[iii] DSEE HX TM crește nivelul sursei de sunet existente până la calitate de înaltă rezoluție audio, oferind sunete foarte realiste

[iv] Tehnologie de amplificare a sunetului digital, dezvoltată exclusiv pentru produsele high resolution audio, reduce distorsiunea și zgomotul pentru o gamă extinse de frecvente.

[v] ClearAudio+ este o tehnologie proprietară Sony dezvoltată pentru a crea cea mai bună experiență audio și rezultată din expertiza Sony în tehnologiile de procesare digitală a sunetului.

[vi] DAB Radio este prezent la modelele CMT-X5CDB și CMT-X7CDB.

[vii] WiFi disponibil la modelul CMT-X7CD.

[viii] Noile produse sunt ICF-C1, ICF-C1T și ICF-C1PJ

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.